استفاده از انبه تازه و شیرین نسبت به کنسرو آن انتخاب بهتری است.
پنیر خامه ای پرچرب استفاده کنید.
خامه ای با حداقل 35 درصد چربی استفاده کنید.
از کره بدون نمک استفاده کنید.
می توانید به جای پودر ژلاتین از ورقههای ژلاتین استفاده کنید. میزان استفاده از ژلاتین باید برای مقدار ۵۰۰ میلی لیتر مواد مناسب باشد.
حتما توجه داشته باشید که بیش از میزان گفته شده مواد را مخلوط نکنید.
اگر با روشی که در ادامه به شما می گوییم راحت نبودید. میتوانید خامه قنادی را جداگانه نه پول داده و به عنوان آخرین ماده به مواد پنیری اضافه کنید.
توجه داشته باشید که همه چیز را به آرامی با لیسک با یکدیگر مخلوط کنید.
این چیز کیک انبه یک دسر تابستانی بسیار فوق العاده و خوشمزه است.
مواد تشکیل دهنده
برای پایه
- بیسکویت پتی بور یا ساقه طلایی ۱۳۰ گرم
- کره بدون نمک ۵۰ گرم
برای قسمت پنیری
- پنیر خامهای پرچرب ۳۰۰ گرم
- خامه فرم گرفته ۱۵۰ میلی لیتر
- شکلات سفید ۲۵۰ گرم
- پوره انبه ۱/۵ لیوان
- آبلیمو ۲ قاشق غذاخوری
- پودر ژلاتین ۱۰ گرم (میزان استفاده از ژلاتین باید برای مقدار ۵۰۰ میلی لیتر مواد مناسب باشد)
- آب ۶۰ میلی لیتر
برای فیلینگ سطح چیزکیک
- پوره انبه ۶۰ میلی لیتر
- طرز تهیه چیز کیک
آماده سازی پایه
بیسکوییت ها را خوب خرد کنید، در ظرفی ریخته و کره آب شده را به آن اضافه کنید.
خوب با یکدیگر مخلوط کرده و داخل قالب 18سانتی متری بریزید.
بیسکوئیت ها را خوب منسجم کرده و سطح آن ها را صاف کنید.
به مدت 30 دقیقه قالب را داخل یخچال بگذارید.
آماده سازی لایه پنیری
پنیر خامه ای را داخل یک کاسه ریخته و با دور کند همزن در دی که پف کند و یکدست شود هم بزنید.
خامه فرم گرفته را به پنیر اضافه کرده و هم بزنید تا یکدست شده و غلیظ تر شوند.
(برای اینکه در قسمت پنیری هوای اضافه ایجاد نشود و ترک نیوفتد بیش از حد گفته شده هم نزنید.)
شکلات سفید را آب کنید و به مخلوط پنیرو خامه اضافه کنید و بلافاصله با هم مخلوط کنید.
پس از آن پوره انبه را اضافه کنید و بازهم مخلوط کنید.
آبلیمو را اضافه کرده هم بزنید و مخلوط خامه ای را کنار بگذارید.
درون یک کاسه ژلاتین را با آب مخلوط کرده 5دقیقه کنار میگذاریم و پس از آن درون ماکروفر یا بخار آب میگذاریم.
ابتدا مقداری خامه را با ژلاتین حل میکنیم (برای حل شدن بهتر ژلاتین با ترکیب خامه ای)
و پس از آن ژلاتین و خامه را با ترکیب خامه ای کامل مخلوط میکنیم.
ترکیب خامه ای را روی پایه چیز کیک میریزیم قالب را چند بار به سطح می کوبیم تا هوای اضافه از آن خارج شده و سطح آن کامل صاف شود.
به صورتی که در فیلم میبینید پوره انبه را روی سطح چیز کیک ریخته و چیز کیک را حداقل 8ساعت داخل یخچال میگذاریم تا استراحت کند.
نکات سرو
چون این چیز کیک کوچک است جدا کردن آن از قالب آسان است.
ابتدا چاقو را زیر چیز کیک قرار دهید و با احتیاط زیر آن بچرخانید و پس از آن چیز کیک انبه را از قالب آزاد کنید.
چیز کیک را با دو چاقو یا کاردک پهت بلند کرده و داخل سینی آن قرار دهید.
اگر چیز کیک شما حداقل 12ساعت داخل یخچال استراحت کند کیفیت بهتری خواهد داشت.
چیز کیک خوشمزه شما آماده سرو است.
نوش جان
نظر دیگران درباره "طرز تهیه چیز کیک انبه بدون پخت در فر"
هیچ نظری ارسال نشده است.