طرز تهیه سالاد سبزیجات برشته، سالادی برای همه فصل‌ها! 🥗🥕🥬

طعم سالاد سبزیجات کباب شده را با این آموزش دستور پخت سبزیجات ما امتحان کنید. با این رسپی پخت سالاد سبزیجات کبابی می توانید وعده غذایی مقوی در عین حال کم کالری مصرف کنید. قطعا خوردن یک سالاد سبزیجات کبابی یک تجربه متفاوت و عالی خواهد بود، با این کار سبزیجات شما طعم عمیق تری به خود می گیرند و سالادی عالی خواهید داشت.

فقط توجه داشته باشید این یک سالاد است نه کباب، نیاز نیست سبزیجات شما ما بیش از حد بپزند.

مهم دیگر این است که سبزیجات با سرعت های متفاوتی پخته می شوند.

پس برای شروع با سبزیجاتی شروع کنید که پخت آنها زمان بیشتری میبرد.

برای اینکه سیب زمینی شما سریع پخته شود می توانید آن را به تکه های کوچکتری تقسیم کنید.

توجه داشته باشید خط که میزان پخت سبزیجات باید یکپارچه باشد. در ادامه نکات لازم را به شما خواهیم گفت بهترین سالاد سبزیجات کبابی را درست کنید.

شما میتوانید در آخر سس مورد علاقه خود را به سالاد خود اضافه کنید.

برای خاص تر شدن سالاد خود می توان چند تکه پنیر گریل شده در آخر به آن اضافه کنید.

مواد تشکیل دهنده سالاد سبزیجات برشته شده

سبزیجات داخل سالاد

  • سیب زمینی متوسط ۳ عدد
  • پیاز ۱ عدد
  • فلفل دلمه ای قرمز، زرد یا سبز ۲ عدد
  • کدو سبز ۲ عدد
  • ریحان تازه ۱ دست
  • کاهو به دلخواه شما چند برگ

مواد لازم برای سس سالاد سبزیجات برشته شده

  • سرکه بالزامیک ۱/۳ لیوان
  • سس خردل ۱ قاشق چایخوری
  • سیر ۱ حبه
  • پونه کوهی (اورگانو) ۱ قاشق چایخوری
  • روغن زیتون ۱/۲ لیوان

مواد لازم برای سرو سالاد سبزیجات برشته شده

  • تخمه آفتابگردان ۱ قاشق غذاخوری
  • پنیر هالومی ۲۳۰ گرم
سبزیجات برشته شده با سس

طریقه پخت سالاد سبزیجات برشته شده

آماده سازی سبزیجات برای سالاد

فر را روشن کرده و روی دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد بگذارید.

همانطور که گفته شد با دیر پست‌ترین سبزیجات شروع کنید، سیب زمینی ها را عکس بگیرید به صورت مکعبی خرد کرده (سعی کنید ریزتر خرد کنید تا دیرتر نپزند)

در کاسه ای بریزید، روغن زیتون، نمک و فلفل را به آن اضافه کنید.

داخل سینی فر که کاغذ روغنی پوشانده شده بریزید و به مدت ۲۰ دقیقه داخل فر قرار دهید تا بپزد.

کدوها را در تکه های درشت خرد کنید، نیازی به پوست گرفتن آن ها نیست. و آن را داخل یک کاسه بریزید.

فلفل دلمه ای ها را به صورت مربعی خرد کرده به کدو ها اضافه کنید.

بادمجان ها را کمی کوچکتر از تکه های کدو سبز خرد کنید.

روغن زیتون و نمک و فلفل را به سبزیجاتی که خرد کردید داخل کاسه اضافه کنید.

پس از ۲۰ دقیقه که سیب زمینی ها پخته شدند، از فر خارج کرده و باقی سبزیجات را روی سیب زمینی ها بریزید و به طور یکسان داخل سینی پخش کنید.

سینی را به مدت ۱۰ دقیقه دیگر داخل فر برگردانید.

گوجه فرنگی ها را حلقه حلقه خود کنید و دوباره با روغن زیتون، نمک و فلفل مزه دار کنید.

سینی را از فر خارج کرده گوجه فرنگی ها را روی سبزیجات بریزید و ۵ دقیقه دیگر داخل برگردانید.

آماده سازی سس برای سالاد سبزیجات برشته شده

سرکه بالزامیک، سیر رنده شده، پونه کوهی خشک، سس خردل و روغن زیتون را درون یک ظرف با یکدیگر مخلوط کنید.

بعد از اینکه سدر ایجاد شده خنک شدن هنوز کمی گرم هستند که ساخته اید را به آن اضافه کرده و خوب مخلوط کنید تا حرکت که به خوبی مزه دار شود.

برای سر داخل هر بشقاب چند برگ کاهو را در کف بشقاب قرار داده و سالاد را روی کاهو ها سرو کنید.

برای خوشمزه تر شدن سالاد تکه های مکعبی پنیر را درون یک ماهیتابه نچسب گریل کنید.

دقیقاً قبل از از خوردن سالاد ها پنیرهای گریل شده را روی سالاد اضافه کنید.

در آخر میتوانید هر دانه یا آجیلی روی سالاد خود بریزید.

سالاد سبزیجات کبابی و گریل شده شما آماده سرو است.

نوش جان

مرتبط با "طرز تهیه سالاد سبزیجات برشته، سالادی برای همه فصل‌ها! 🥗🥕🥬"

رای شما با موفقیت ثبت شد.

ثبت رای شما با پیغام خطا همراه بود.

نظر دیگران درباره "طرز تهیه سالاد سبزیجات برشته، سالادی برای همه فصل‌ها! 🥗🥕🥬"

هیچ نظری ارسال نشده است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *