تاریخچه ادویه پروانس
در سال 1970 یک آشپز آمریکایی به نام جولیا چایلد زمانی که شروع به آموزش آشپزی فرانسوی کرد، در این بین مردم را با این ادویه پرخاصیت و خوشبو آشنا ساخت.
استفاده از این ادویه در منطقه مدیترانه ای پرونس در جنوب شرقی فرانسه، جایی که رشد گیاهان دارویی و معطر بهاری و تابستانی فراوان است سرچشمه گرفته است.
یکی از اجزای اصلی آشپزی فرانسوی مدیترانه ای استفاده از مخلوط گیاهان خشک شده است.
و افراد این منطقه به طور مداوم در پخت و پز روزانه خود از ترکیب گیاهان خشک و معطر دارویی استفاده میکنند.
دستور العمل های مختلفی برای ساخت این ادویه وجود دارد. باید بدانید که درست کردن آن بسیار آسان است.
در این جا سعی کرده ایم بهترین دستور تهیه این ادویه را به شما ارائه دهیم.
گیاهان مورد نیاز
- آویشن ۲ قاشق غذاخوری
- رزماری ۲ قاشق غذاخوری
- ریحان ۱ قاشق غذاخوری
- مرزنجوش ۲ قاشق غذاخوری
- پونه کوهی ۱ قاشق غذاخوری
- نعنا ۱ قاشق غذاخوری
- اسطوخودوس ۱ قاشق غذاخوری
- رازیانه ۱ قاشق غذاخوری
- مرزه ۲ قاشق غذاخوری
- ترخون ۱ قاشق غذاخوری
طریقه تهیه
میتوان گیاهان مختلفی که برای ساخت این ادویه استفاده میشود را طبق ذائقه و سلیقه خود کم یا زیاد کنید.
ابتدا گیاهان گفته شده را یک جا جمع کنید.
دانه رازیانه و رزماری را درون آسیاب پودر کنید.
پودر رازیانه و رزماری را با باقی گیاهان گفته شده مخلوط کنید.
مخلوط به دست آمده را درون یک ظرف درب دار در جای خنک و تاریک نگهداری کنید.
ادویه پروانس شما برای خوشمزه تر کردن کباب ها، سوپ ها و سالادهای… شما آماده است.
نوش جان
نظر دیگران درباره "طرز تهیه ادویه خوش عطر و پرخاصیت و ضدسرطان پروانس"
هیچ نظری ارسال نشده است.