مواد لازم برای درست کردن خورش کاری:
- نصف قاشق چایخوری پودر فلفل قرمز
- نصف نمک
- نصف قاشق چایخوری زردچوبه
- 1 نصف قاشق غذاخوری آرد برنج
- 1 عدد بادمجان متوسط
- 4 قاشق غذاخوری آب
- ماهی هیلسا (یا هر کدام از ماهی ها به دلخواه شما)
- ربع پودر فلفل قرمز
- ربع قاشق چایخوری نمک
- نصف فنجان پیاز (ورقه شده)
- ربع قاشق چایخوری نمک
- ربع فنجان رب پیاز
- 1 قاشق چایخوری پودر فلفل قرمز
- سه چهارم قاشق چایخوری زردچوبه
- نمک
- 1 فنجان آب داغ
دستورالعمل تهیه خورش کاری ماهی لذیذ:
- در یک کاسه، پودر فلفل قرمز، نمک، زردچوبه، آرد برنج، آب را اضافه کنید و خوب هم بزنید.
- بادمجان را به مخلوط آغشته کنید و خوب بمالید.
- در یک کاسه حاوی ماهی، فلفل قرمز، پودر زردچوبه، نمک را اضافه کنید و تکه های ماهی را مرینیت کنید.
- سپس، ماهی را سرخ کنید (در یک ماهیتابه ابتدا روغن پخت و پز بریزید) هر طرف را به مدت 3 دقیقه روی حرارت ملایم سرخ کنید.
- تکه های ماهی را بعد از 3 دقیقه بیرون بیاورید، سپس بادمجان ها را اضافه کنید، روغن بریزید و هر طرف را به مدت 3 تا 4 دقیقه روی حرارت ملایم تفت دهید.
- بعد از این، آنها را بیرون بیاورید و در یک بشقاب کنار بگذارید.
- در تابه ای دیگر، روغن را بریزید، پیاز، نمک را اضافه کنید و با حرارت ملایم تفت دهید تا قهوه ای روشن شود.
- رب پیاز را اضافه کنید و روی حرارت ملایم تفت دهید تا قهوه ای روشن شود.
- پودر فلفل قرمز را اضافه کنید و 4 تا 5 دقیقه روی حرارت متوسط تفت دهید، سپس نمک بپاشید و مدام هم بزنید.
- یک فنجان آب داغ اضافه کنید تا سس درست شود و ماهی را در سس مخلوط کنید.
- بادمجان ها را داخل تابه بریزید و به مدت 4 الی 5 دقیقه روی حرارت ملایم بپزید.
- بعد از 4 الی 5 دقیقه غذای شما آماده است!
مرتبط با "دستور تهیه خورش کاری ماهی خوشمزه و لذیذ"
نظر دیگران درباره "دستور تهیه خورش کاری ماهی خوشمزه و لذیذ"
هیچ نظری ارسال نشده است.