برای میکس کردن از غذاساز، مخلوط کن برقی، خردکن برقی یا گوشت کوب برقی میتوانید استفاده کنید. همچنین شما میتوانید به همراه نان تست گریل شده با کره یا روغن زیتون، یا حتی پنیر کبابی این سوپ خوشمزه را سرو کنید.
مواد تشکیل دهنده سوپ خامه ای با قارچ
- قارچ ۷۰۰ گرم
- قارچ خشک ۴۰ گرم
- سیب زمینی بزرگ ۱ عدد
- تره فرنگی ۱ شاخه
- پیاز ۱ عدد
- سیر ۳ حبه
- آویشن ۶ شاخه (یا نصف قاشق چای خوری آویشن خشک)
- استاک یا آب سبزیجات ۱ لیتر
- کره ۸۰ گرم
- جعفری تازه ۱ مشت
- روغن زیتون ۲ قاشق غذاخوری
- آب ۳ لیوان
- نمک و فلفل
روش پخت سوپ خامه ای با قارچ
ابتدا برای آسان تر شدن کارتان پیاز و سیب زمینی را پوست کنده و تره فرنگی را بشویید. سپس این سبزیجات را نازک برش داده و خرد کنید.
یک قابلمه بزرگ را روی حرارت متوسط قرار داده، کره را داخل قابلمه میریزیم و اجازه می دهیم آب شود.
پیاز و تره فرنگی را اضافه کرده و پس از ۲ دقیقه تفت دادن، سیب زمینی، آویشن و سیر رنده شده را اضافه میکنیم، پس از تفت خوردن، آب سبزیجات را اضافه کرده و روی حرارت ملایم می گذاریم.
قارچ ها را نازک خرد کرده و با روغن زیتون در ماهیتابه ای دیگر روی حرارت زیاد، سه دقیقه تفت میدهیم. نصف قارچ ها را به سوپ اضافه کرده و نصف دیگر را کنار بگذارید.
قارچ های خشک را به سوپ اضافه کرده و داخل سوپ سه لیوان آب ریخته و به مدت ۲۰ دقیقه دیگر اجازه دهید با هم بپزد.
نمک و فلفل را به سوپ به خود اضافه میکنیم.
به اندازه ظرفیت مخلوط کن یا خرد کن یا غذاساز خود سوپ را داخل آن ریخته و تا جایی که کرم رنگ و غلیظ شود داخل میکسر برقی خوب مخلوط می کنیم.
این کار را برای تمام سوپ خود انجام دهید.
پس از آن سوپ میکس شده را به قابلمه برگردانید و باقی قارچ ها را به آن اضافه کنید. روی حرارت ملایم قرار داده و پس از جوشیدن، قابلمه را از روی حرارت بردارید.
در آخر با جعفری خرد شده روی سوپ خود را تزیین کنید.
سوپ خامه ای خوشمزه شما آماده است.
نوش جان
نظر دیگران درباره "طرز تهیه سوپ خامه ای با قارچ [بدون شیر و خامه!] 🍲"
هیچ نظری ارسال نشده است.