طرز تهیه ساندویچ تست و تن ماهی، یک غذای ساده و خوشمزه

ساندویچ تست تن ماهی یک ساندویچ عالی و خوش طعم است که بی شک از درست کردن و میل کردن آن پشیمان نخواهید شد. این ساندویچ خوشمزه می تواند یک گزینه عالی برای پیک‌نیک باشد. پس از یک بار امتحان این تست تن ماهی عالی، مطمئنا از طعم آن لذت برده و آن را به لیست ساندویچ هایی که درست می کنید اضافه خواهید کرد. پس برای آشنایی بیشتر با طرز تهیه این تست لذیذ ادامه مطالب را دنبال کنید.

مواد مورد نیاز برای تهیه تست تن ماهی:

  • نان تست ۲ ورق
  • تن ماهی ۷۰ گرم
  • پیاز
  • تخم مرغ ۱ عدد
  • خامه تازه ۲۰ گرم
  • شکر
  • پنیر ۲ ورق
  • مایونز
  • سس سریراچا
  • کچاپ
  • پودر جعفری
  • مقدار کمی نمک

طرز تهیه ساندویچ تست و تن ماهی:

تخم مرغ را درون یک کاسه بشکنید سپس ۱/۲ قاشق غذاخوری شکر و مقدار کمی نمک، ۱ قاشق غذاخوری مایونز و ۲۰ گرم خامه به آن اضافه کرده و مواد را هم بزنید.
ترکیب به دست آمده را از صافی عبور داده و درون یک ظرف بریزید.
یک طرف هر نان تست را درون این ترکیب بخوابانید.
تن ماهی را درون یک کاسه بریزید. یک عدد پیاز را نگینی و ریز خرد کرده و به ماهی اضافه کنید.
سپس ۱ قاشق غذاخوری شکر، ۲ قاشق غذاخوری مایونز و ۲ قاشق غذاخوری سس سریراچا را نیز به ماهی اضافه کرده و مواد را خوب مخلوط کنید.
روی هر نان یک ورق پنیر قرار دهید. مقداری از مخلوط ماهی را روی آنها بکشید. سپس ساندویچ را با سس کچاپ و مایونز تزئین کنید.
ساندویچ ها را روی توری فر قرار داده و آنها را به مدت ۱۰ دقیقه درون فر با دما ۱۸۰ درجه سلسیوس قرار دهید.
در آخر ساندویچ ها را از فر خارج کرده و مقداری پودر جعفری روی آنها بریزید و اجازه دهید کمی خنک شوند.
تست تن ماهی شما به همین سادگی آماده خواهد شد. می توانید آن را سرو کرده و از طعم آن لذت ببرید.
نوش جان.

مرتبط با "طرز تهیه ساندویچ تست و تن ماهی، یک غذای ساده و خوشمزه"

رای شما با موفقیت ثبت شد.

ثبت رای شما با پیغام خطا همراه بود.

نظر دیگران درباره "طرز تهیه ساندویچ تست و تن ماهی، یک غذای ساده و خوشمزه"

هیچ نظری ارسال نشده است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *