دستور العمل تهیه خورش کاری ماهی سالمون یا قزل آلا

در حالی که ماهی های سالمون و قزل آلا دو گونه متفاوت از آبزیان هستند که گوشتی لذیذ، بسیار مقوی و سالم دارند، شما می توانید با فیله هر کدام از آن ها یک خورش کاری بی نظیر و بسیار خوشمزه درست کنید. از همین جهت، ما در اینجا رسپی و طرز تهیه خورش کاری ماهی با گوشت ماهی سالمون و یا قزل آلا را با شما در میان می گذاریم که مطمئنن دهن هر شخص علاقه مند به غذای ماهی را آب می اندازد. پس اگر می خواهید روش تهیه یک غذای خورش کاری ماهی لذیذ را یاد بگیرید، ما را در این مطلب همراهی نمائید.

مواد لازم برای تهیه خورش کاری ماهی:

  • 6 عدد فیله ماهی آزاد بدون پوست
  • 1 عدد پیاز متوسط خرد شده
  • 1 قاشق چایخوری رب سیر
  • 1 عدد گوجه فرنگی بزرگ خرد شده
  • 1 قاشق چایخوری نمک
  • نصف یا نصف قاشق چایخوری فلفل قرمز
  • نصف قاشق چایخوری زردچوبه
  • سه چهارم قاشق چایخوری گشنیز آسیاب شده
  • 1 لیوان آب
  • نصف قاشق چایخوری زیره کبابی
  • گشنیز تازه 1 قاشق غذاخوری

روش درست کردن کاری ماهی سالمون:

  1. روی هر فیله ماهی سالمون نمک بپاشید.
  2. سالمون را به مدت 2 تا 3 دقیقه روی حرارت متوسط سرخ کنید.
  3. ماهی را از روی حرارت بردارید و کنار بگذارید.
  4. با استفاده از تابه جداگانه، پیاز خرد شده را اضافه کنید و تفت دهید تا قهوه ای روشن شود.
  5. رب سیر، گوجه فرنگی خرد شده، نمک، فلفل قرمز، زردچوبه، گشنیز آسیاب شده و کمی آب اضافه کنید.
  6. سپس آن هارا 6 تا 8 دقیقه تفت دهید.
  7. آب و فیله ماهی سالمون را اضافه کنید.
  8. به مدت 3 دقیقه با درب بسته آن ارا بپزید.
  9. با زیره برشته و گشنیز تازه خورش کاری ماهی را تزئین کنید.
  10. اکنون غذای شما برای لذت بردن آماده است!

مرتبط با "دستور العمل تهیه خورش کاری ماهی سالمون یا قزل آلا"

رای شما با موفقیت ثبت شد.

ثبت رای شما با پیغام خطا همراه بود.

نظر دیگران درباره "دستور العمل تهیه خورش کاری ماهی سالمون یا قزل آلا"

هیچ نظری ارسال نشده است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *