دستور پخت کیک شکلاتی بی نظیر با 2 مواد اصلی

این دستور پخت یک کیک شکلاتی خوشمزه و لذیذ با 2 ماده بسیار سریع و آسان است. باید بگوییم برای تهیه این کیک شکلاتی به تنها چیزی که نیاز دارید، شکلات و تخم مرغ است. پس در نتیجه شما یک کیک شکلاتی خفن دارید که از طعم آن بسیار لذت خواهید برد! این کیک بدون گلوتن (بدون آرد)، بدون لبنیات (کره و بدون شیر) قابل تهیه است و می توانید آن را با برند شکلات مورد علاقه خود درست کنید. بنابراین چه تنبل هستید و چه در حال حاضر مواد لازم را ندارید، باید این کیک شکلاتی آسان را در هر صورت امتحان کنید!

مواد لازم برای درست کردن کیک شکلاتی:

  • 5 تخم مرغ بزرگ یا 6 تخم مرغ متوسط ​​جدا شده
  • 315 گرم (11 اونس) شکلات نیمه شیرین

مواد مورد نیاز برای لایه رویی کیک شکلاتی (اختیاری):

  • شکر پودر شده
  • بستنی/خامه فرم گرفته

روش تهیه کیک شکلاتی آسان و لذیذ:

  1. فر را با دمای 325 فارنهایت (160) گرم کنید. قالب گرد 7 اینچی (18 سانتی متری) کیک را با کره چرب کنید، کف آن را با کاغذ روغنی بپوشانید. روغن پوست را نیز چرب کنید. آن را کنار بگذارید.
  2. شکلات را خرد کنید، در یک کاسه ضد حرارت قرار دهید. کاسه را روی یک قابلمه با آب در حال جوش (دو دیگ بخار) بگذارید و کاملا ذوب کنید. همچنین می توانید در پالس های 20 ثانیه ای در مایکروویو بگذارید و آن را ذوب کنید. کاسه را از روی حرارت بردارید و بگذارید کمی خنک شود.
  3. در یک کاسه جداگانه، سفیده ها را با همزن بزنید تا قله های نرمی تشکیل شود.
  4. زرده های تخم مرغ را یکی یکی به شکلات اضافه کنید و هم بزنید تا مخلوط شوند.
  5. 1/3 سفیده تخم مرغ را داخل مخلوط شکلاتی بریزید، سپس دو بار دیگر تکرار کنید.
  6. خمیر را در تابه آماده شده بریزید.
  7. به مدت 30 دقیقه بپزید.
  8. بگذارید خنک شود، پودر قند بپاشید و سرو کنید.

نکته هایی برای تهیه کیک شکلاتی عالی:

• برای کیک با حجم بیشتر، 1 سفیده تخم مرغ دیگر اضافه کنید.
• اگر این کیک خیلی تلخ است، می توانید چند قاشق غذاخوری شکر سفید/قهوه ای بیشتر اضافه کنید.
• کیک را می توانید تا 5 روز در دمای معتدل اتاق نگهداری کنید.

مرتبط با "دستور پخت کیک شکلاتی بی نظیر با 2 مواد اصلی"

رای شما با موفقیت ثبت شد.

ثبت رای شما با پیغام خطا همراه بود.

نظر دیگران درباره "دستور پخت کیک شکلاتی بی نظیر با 2 مواد اصلی"

هیچ نظری ارسال نشده است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *