مواد لازم برای درست کردن کیک شکلاتی:
- 5 تخم مرغ بزرگ یا 6 تخم مرغ متوسط جدا شده
- 315 گرم (11 اونس) شکلات نیمه شیرین
مواد مورد نیاز برای لایه رویی کیک شکلاتی (اختیاری):
- شکر پودر شده
- بستنی/خامه فرم گرفته
روش تهیه کیک شکلاتی آسان و لذیذ:
- فر را با دمای 325 فارنهایت (160) گرم کنید. قالب گرد 7 اینچی (18 سانتی متری) کیک را با کره چرب کنید، کف آن را با کاغذ روغنی بپوشانید. روغن پوست را نیز چرب کنید. آن را کنار بگذارید.
- شکلات را خرد کنید، در یک کاسه ضد حرارت قرار دهید. کاسه را روی یک قابلمه با آب در حال جوش (دو دیگ بخار) بگذارید و کاملا ذوب کنید. همچنین می توانید در پالس های 20 ثانیه ای در مایکروویو بگذارید و آن را ذوب کنید. کاسه را از روی حرارت بردارید و بگذارید کمی خنک شود.
- در یک کاسه جداگانه، سفیده ها را با همزن بزنید تا قله های نرمی تشکیل شود.
- زرده های تخم مرغ را یکی یکی به شکلات اضافه کنید و هم بزنید تا مخلوط شوند.
- 1/3 سفیده تخم مرغ را داخل مخلوط شکلاتی بریزید، سپس دو بار دیگر تکرار کنید.
- خمیر را در تابه آماده شده بریزید.
- به مدت 30 دقیقه بپزید.
- بگذارید خنک شود، پودر قند بپاشید و سرو کنید.
نکته هایی برای تهیه کیک شکلاتی عالی:
• برای کیک با حجم بیشتر، 1 سفیده تخم مرغ دیگر اضافه کنید.
• اگر این کیک خیلی تلخ است، می توانید چند قاشق غذاخوری شکر سفید/قهوه ای بیشتر اضافه کنید.
• کیک را می توانید تا 5 روز در دمای معتدل اتاق نگهداری کنید.
نظر دیگران درباره "دستور پخت کیک شکلاتی بی نظیر با 2 مواد اصلی"
هیچ نظری ارسال نشده است.