طرز تهیه کیک شکلاتی چند لایه نرم و ژله ای بدون فر! 🥞

کیک شکلاتی یکی از پر طرفدارترین شرینی های دنیاست! پس برای آموزش پخت کیک شکلاتی بدون فر در یک روز عالی، رسپی تهیه بهترین کیک لایه لایه با طعم شکلات را در آشپزی با چی ببینید. پختن این کیک شکلاتی نرم می تواند شما را مدتی هر چند اندک از دغدغه هاتان جدا کرده و کاری کند که از طعم خوب یک شیرینی محبوب لذت ببرید.

در اینجا دستور تهیه یک کیک شکلاتی لایه لایه کاملا خاص و خوشمزه با ظاهری ژله ای و جذاب گفته شده که به سادگی و بدون نیاز به فر آماده می شود.

این کیک جذاب و خاص جز یکی از ساده ترین و در عین حال خوشمزه ترین کیک هایی خواهد بود که تا به حال نوش جان کرده اید. برای یادگیری روش تهیه این کیک لایه لایه شکلاتی ادامه مطالب را دنبال کنید.

مواد مورد نیاز برای تهیه کیک شکلاتی لایه دار

  • شیر ۷۰۰ میلی لیتر
  • شکر ۱۲۵ گرم
  • پودر کاکائو ۲۵ گرم
  • پودر آگار آگار ۷ گرم
  • شکلات تلخ ۱۲۵ گرم
  • بیسکویت
کیک شکلاتی لایه لایه

طرز تهیه کیک شکلاتی لایه دار

ابتدا شیر را درون یک قابلمه ریخته و شکر و پودر آگار آگار را به آن اضافه کرده و خوب هم بزنید.
پودر کاکائو را نیز به قابلمه اضافه کرده و دوباره هم بزنید تا کاملا در شیر حل شود.
قابلمه را روی شعله متوسط قرار داده و مدتی به هم زدن مواد ادامه دهید.
حالا تکه های شکلات تلخ را به مواد اضافه کرده و تا زمانی که مواد به جوش آمده و شکلات ها کاملا آب شوند به هم زدن ادامه دهید.
پس از این، قابلمه را از روی شعله برداشته و با هم زدن اجازه دهید مواد کمی خنک شوند.
یک قالب با ابعاد ۲۰×۹×۷ سانتی متر آماده کنید و به اندازه ۲ ملاقه یا معادل ۱۳۰ گرم از مایع درون قابلمه، در قالب بریزید.
حال اجازه دهید سطح مواد درون قالب سفت شود.
در این حین نیز قابلمه را درون آب گرم قرار دهید تا مواد درون آن سفت نشود.
پس از سفت شدن سطح مواد درون قالب یک لایه بیسکویت روی آن بچینید و دوباره دو ملاقه از مواد را روی بیسکویت ها بریزید.
همین روند را تا نزدیکی سر قالب ادامه دهید و لایه آخر قالب را با مواد درون قابلمه پر کنید.
اگر در این حین مواد درون قابلمه شروع به سفت شدن کردند کافیست آنها را دوباره گرم کنید.
همچنین می توانید حباب های ایجاد شده روی سطح مواد را با خلال دندان از بین ببرید.
در آخر اجازه دهید مواد به مدت ۱ ساعت کاملا خنک شوند.
پس از این مدت کیک لایه لایه شکلاتی شما آماده است.
برای بیرون آوردن کیک از قالب با کارد لبه های آن را از قالب جدا کنید. سپس قالب را برگردانده و با چند ضربه به ته آن کیک را از قالب جدا کنید.
کیک جذاب و ژله ای شما آماده سرو است.
نوش جان.

مرتبط با "طرز تهیه کیک شکلاتی چند لایه نرم و ژله ای بدون فر! 🥞"

رای شما با موفقیت ثبت شد.

ثبت رای شما با پیغام خطا همراه بود.

نظر دیگران درباره "طرز تهیه کیک شکلاتی چند لایه نرم و ژله ای بدون فر! 🥞"

هیچ نظری ارسال نشده است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *