دستورالعمل درست کردن کیک شکلاتی بسیار خوشمزه

شما می توانید در اینجا طرز تهیه بهترین کیک شکلاتی را یاد بگیرید! این دستور کیک شکلاتی نرم، مرطوب و فوق العاده غنی را با فراستینگ پنیر خامه ای شکلاتی درست می کنید. این کیک برای مهمانی ها، تولدها و تعطیلات عالی است. این دستور پخت بسیار آسان می باشد، در نتیجه فقط به دو کاسه و 2 قالب کیک نیاز دارید، حتی اگر نانوای باتجربه ای نیستید، می توانید این کیک را درست کنید و از طعم لذیذ از آن لذت ببرید.

مواد مورد نیاز برای تهیه کیک شکلاتی خوشمزه:

مواد لازم برای تهیه کیک:

  • سه چهارم فنجان (220 گرم) آرد
  • 3/4 فنجان (75 گرم) پودر کاکائو
  • 1 نصف قاشق چایخوری جوش شیرین
  • 1 قاشق چایخوری بیکینگ پودر
  • سه چهارم فنجان (350 گرم) شکر
  • 1/4 قاشق چایخوری نمک
  • 2 عدد تخم مرغ
  • 1 فنجان (240 میلی لیتر) دوغ
  • 1/2 فنجان (120 میلی لیتر) روغن گیاهی
  • 1 فنجان (240 میلی لیتر) قهوه
  • 1 قاشق چایخوری عصاره وانیل

مواد مورد نیاز برای تهیه فراستینگ کیک:

  • 3/4 فنجان (175 گرم) کره، نرم شده
  • 1 و نیم فنجان (335 گرم) پنیر خامه ای، دمای اتاق
  • 2/3 فنجان (67 گرم) پودر کاکائو
  • 1 و نیم فنجان + 2 قاشق غذاخوری. (200 گرم) پودر قند
  • 1 قاشق چایخوری عصاره وانیل

روش درست کردن کیک شکلاتی آسان و خوشمزه:

کیک را درست کنید:

  1. فر را با دمای 350 درجه فارنهایت (180 درجه سانتیگراد) گرم کنید. دو قالب کیک 8 اینچی (20 سانتی‌متری) را کره بمالید و کف آن را با کاغذ روغنی بپوشانید و کناره‌های آن را چرب کنید. کمی پودر کاکائو بپاشید. کنار بگذارید.
  2. در یک کاسه بزرگ آرد، پودر کاکائو، شکر، بکینگ پودر، جوش شیرین و نمک را اضافه کنید. خوب هم بزنید و کنار بگذارید.
  3. در یک کاسه جداگانه دوغ، قهوه (یا آب)، تخم مرغ، روغن و عصاره وانیل را مخلوط کنید. مخلوط کنید تا خوب ترکیب شوند.
  4. مخلوط مرطوب را به خشک اضافه کنید، هم بزنید تا یکدست شود.
  5. خمیر را در تابه های آماده شده بریزید.
  6. به مدت 30-35 دقیقه یا تا زمانی که خلال دندان تمیز بیرون بیاید بپزید. قبل از یخ زدن بگذارید کاملا خنک شود.

فراستینگ را درست کنید:

  1. در یک کاسه بزرگ کره را بزنید تا سبک و پف کند. پنیر خامه ای را اضافه کرده و هم بزنید تا یکدست و یکدست شود. پودر کاکائو عصاره وانیل و نمک را اضافه کنید. آنقدر بزنید تا ترکیب شود. پودر قند را کم کم اضافه می کنیم و با سرعت کم هم می زنیم تا یکدست و کرم رنگ شود.
  2. فراستینگ را به کیسه لوله انتقال دهید. روی کیک ها را برش دهید.
  3. یک لایه کیک را با سمت صاف به سمت پایین قرار دهید. یک لایه فراستینگ پهن کنید، لایه دوم کیک را روی فراستینگ قرار دهید، سمت صاف به سمت بالا. فراستینگ را به طور یکنواخت روی و کناره های کیک پخش کنید.
  4. قبل از سرو حداقل 2 الی 3 ساعت در یخچال قرار دهید.

نکاتی در مورد تهیه این کیک شکلاتی:

• از پودر کاکائو با کیفیت خوب استفاده کنید.
• می توانید هر دو تابه را همزمان بپزید.
• اگر دوغ ندارید می توانید دوغ خانگی درست کنید: 1 قاشق غذاخوری سرکه/آب لیمو را با 1 فنجان شیر هم بزنید و بگذارید 10 دقیقه بماند.

مرتبط با "دستورالعمل درست کردن کیک شکلاتی بسیار خوشمزه"

رای شما با موفقیت ثبت شد.

ثبت رای شما با پیغام خطا همراه بود.

نظر دیگران درباره "دستورالعمل درست کردن کیک شکلاتی بسیار خوشمزه"

هیچ نظری ارسال نشده است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *