طرز پخت کیک شکلاتی بدون نیاز به آرد با فیلینگ دلخواه

اگر شما هم مثل من از عاشقان شکلات هستید، این کیک بدون آرد میتواند یکی خوشمزه ترین کیک های شکلاتی باشد که امتحان میکنید. این کیک بافتی مرطوب و سطحی ترد دارد. شما میتوانید برای فیلینگ کیکتان از مواد دلخواه و در دسترس استفاده کنید.

برای فیلینگ روی کیکتان گزینه های زیادی دارید، خامه، میوه هایی که در دسرها استفاده میکنید، مارمالاد میوه ها، “کره فندق، پسته یا بادام زمینی” و …. طبق سلیقه و خلاقیت خودتان وارد عمل شوید.

حالا وقت آموزش پخت این کیک خوشمزه شکلاتی است.

مواد تشکیل دهنده

تمام مواد تشکیل دهنده باید به دمای محیط برسند.

  1. شکلات تلخ ۷۰-۶۰%  ۱۸۵ گرم
  2. کره ۷۵ گرم (۵ قاشق غذاخوری)
  3. نمک یک قاشق
  4. زرده تخم مرغ ۶ عدد
  5. سفیده تخم مرغ ۶ عدد
  6. شکر ۱۵۰ گرم 3/4 فنجان
  7. پودر کاکائو ۲ قاشق غذاخوری عصاره بادام 1/4 قاشق چای خوری

فیلینگ روی کیک (اختیاری)

  • پودر قند ۱ قاشق چای خوری
  • خامه ۱ فنجان
  • توت دلخواه ۲۵۰ گرم

طرز تهیه کیک شکلاتی

فر را روشن می کنیم و روی دمای ۱۶۰ درجه سانتیگراد می گذاریم.

درون یک قالب ۲۲ سانتی متری را با کره چرب میکنیم. و به صورتی که در فیلم میبینید، کف قالب را با کاغذ روغنی می پوشانیم.

شکلات تلخ و کره را درون مایکروفر یا بخار آب بنماری میکنیم، پس از آن پودر کاکائو را به مخلوط شکلاتی اضافه کرده و با هم خوب هم میزنیم.

سفیده و زرده تخم مرغ را از هم جدا کرده و در دو کاسه جداگانه میریزیم.

زرده تخم مرغ را با دور تند همزن برقی هم میزنیم و نصف شکر را به آن اضافه می کنیم، و تا زمانیکه زرده ها حالتی کرمی و کرم رنگ و یک دست بگیرند به هم زدن ادامه میدهیم.

در کاسه ای دیگر به سفیده تخم مرغ کمی نمک اضافه میکنیم. و با دور تند همزن برقی هم میزنیم. در میانه هم زدن باقی مانده شکر را به سفیده ها اضافه میکنیم. و تا زمانی که سفیده ها تبدیل به توده های ابری سفید بشوند به هم زدن ادامه  می دهیم.

مخلوط شکلاتی را به زرده های زده شده اضافه می کنیم و با هم به وسیله یک لیسک خوب مخلوط میکنیم.

پس از آن سفیده های تخم مرغ را به آرامی و در چند مرحله، ابتدا با یک سوم مواد کامل و سریع با هم مخلوط می کنیم. و پس از آن یک سوم دیگر اضافه کرده و به آرامی هم میزنیم. و در آخر یک سوم باقی مانده را اضافه کرده و باز به آرامی هم میزنیم در حدی که مخلوط شوند.

مایع کیک را درون قالب ریخته و به وسیله ی لیسک سطح آن را صاف میکنیم. دو مرتبه قالب را به آرامی به سطح میکوبیم تا هوا و حباب های داخل خمیر از بین برود.

قالب را درون فر گذاشته و به مدت ۳۰ الی ۴۰ دقیقه داخل فر بپزید.  زمان پخته شدن کیک بستگی به دما و قدرت فر شما دارد، پس باید خودتان با خلال دندان بررسی کنید. توجه داشته باشید که کیک شما نباید بیش از حد پخته شود، زیرا خشک میشود. 

آماده سازی فیلینگ (اختیاری)

زمانی که کیک داخل فر در حال پخت است فیلینگ روی آنرا آماده کنید.

  • توت فرنگی ها بشویید و آنها را از وسط نصف کنید
  • خامه را با اسانس بادام هم بزنید و درون یخچال قرار دهید تا آماده شود.

نکات سرو

پس از پخته شدن کیک، قالب را کنار بگذارید و اجازه دهید خنک شود.

سطح کیک شما فرو می ریزد و این طبیعی است. با یک چاقو کناره های کیک را از قالب جدا کنید، تا کیک آزاد شود. کاغذ روغنی را از کیک جدا کرده، کیک شما باید حالتی مرطوب و کدر داشته باشد.

برای سرو می توانید روی سطح کیک خود را با پودر کاکائو تزیین کنید.

همینطور میتوانید با خامه و توت فرنگی تزیین کنید و روی آنها کمی پودر قند بپاشید. گذاشتن چند برگ کوچک نعناع ظاهر دسر شما را زیباتر خواهد کرد.

کیک شکلاتی خوشمزه شما آماده است.

نوش جان

مرتبط با "طرز پخت کیک شکلاتی بدون نیاز به آرد با فیلینگ دلخواه"

نظر دیگران درباره "طرز پخت کیک شکلاتی بدون نیاز به آرد با فیلینگ دلخواه"

هیچ نظری ارسال نشده است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *