طرز تهیه کیک شکلاتی، بدون تخم مرغ، شیر و کره

حتما شما نیز می توانید حدس بزنید که این یکی از ساده ترین و آسان ترین رسپی های پخت و تهیه کیک شکلاتی است. چرا که برای درست کردن این کیک شکلاتی فوق العاده لذیذ و خوشمزه به موادی مانند تخم مرغ، شیر و کره نیاز نخواهید داشت. پس می توانید خیلی راحت و بی دردسر، با برخی از مواد ساده این کیک مخصوص گیاه خواران را در منزل تهیه نمائید. آری، این یک کیک وگان است که بدون شیر، بدون تخم مرغ و بدون کره قابل تهیه می باشد. یک کیک غنی، نرم و کرم دار که با گاناش شکلاتی وگان روی آن بسیار خوشمزه و لذیذ به نظر می رسد. در ادامه مواد مورد نیاز و دستور تهیه این کیک شکلاتی وگان را با شما در میان می گذاریم.

مواد لازم برای درست کردن کیک شکلاتی وگان:

مواد مورد نیاز تهیه کیک:

  • نصف یا نصف فنجان (190 گرم) آرد همه منظوره
  • 1/4 فنجان (30 گرم) پودر کاکائو
  • 1 قاشق چایخوری جوش شیرین
  • 1/4 قاشق چایخوری نمک
  • 1 فنجان (200 گرم) شکر
  • 1/3 فنجان (80 میلی لیتر) روغن گیاهی
  • 1 فنجان (240 میلی لیتر) آب
  • 1 قاشق چایخوری عصاره وانیل
  • 1 قاشق غذاخوری سرکه یا آب لیمو

مواد لازم برای گاناش شکلاتی:

  • 2 قاشق غذاخوری (30 گرم) روغن نارگیل
  • 1/3 فنجان (40 گرم) پودر کاکائو
  • 1/3 فنجان (100 گرم) شربت افرا/شربت آگاو
  • 1 قاشق چایخوری عصاره وانیل

روش تهیه کیک شکلاتی برای گیاه خواران:

درست کردن ماده اصلی کیک:

  1. فر را با دمای 350 درجه فارنهایت (180 درجه سانتیگراد) گرم کنید. قالب گرد 8 اینچی (20 سانتی متری) کیک را چرب کنید و کنار بگذارید.
  2. در یک کاسه بزرگ آرد، پودر کاکائو، جوش شیرین، نمک و شکر را هم بزنید.
  3. آب، روغن، سرکه و عصاره وانیل را اضافه کنید. هم بزنید تا ترکیب شوند.
  4. خمیر را در قالب آماده شده بریزید و به مدت 30-35 دقیقه یا تا زمانی که خلال دندانی که در مرکز فرو کرده اید تمیز بیرون بیاید بپزید. اجازه دهید 10 دقیقه خنک شود، کیک را از تابه بیرون بیاورید، سپس بگذارید تا دمای اتاق خنک شود.

طرز تهیه فراستینگ کیک (اختیاری):

  1. در یک کاسه روغن نارگیل، شربت افرا و عصاره وانیل را هم بزنید. پودر کاکائو را اضافه کنید و هم بزنید تا یکدست و صاف شود.
  2. لعاب را روی کیک بریزید و به طور یکنواخت پخش کنید و حدود یک ساعت در یخچال بگذارید تا خودش را بگیرد.

نکته هایی برای تهیه کیک شکلاتی وگان:

• گاناش اختیاری است. می توانید کیک را بدون گاناش سرو کنید و روی آن را با شکر تزئین کنید.
• برای طعم و مزه غنی می توانید به جای آب از قهوه استفاده کنید.
• گزینه های دیگر برای گاناش شکلاتی: کرم نارگیل + شکلات تلخ هستند. در یک کاسه 100 گرم شکلات خرد شده را بریزید، 1/3 فنجان (80 میلی لیتر) خامه نارگیل داغ بریزید، بگذارید 1 تا 2 دقیقه بماند، سپس هم بزنید و آن را مخلوط و صاف کنید.

مرتبط با "طرز تهیه کیک شکلاتی، بدون تخم مرغ، شیر و کره"

رای شما با موفقیت ثبت شد.

ثبت رای شما با پیغام خطا همراه بود.

نظر دیگران درباره "طرز تهیه کیک شکلاتی، بدون تخم مرغ، شیر و کره"

هیچ نظری ارسال نشده است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *