مواد لازم برای درست کردن کیک شکلاتی وگان:
مواد مورد نیاز تهیه کیک:
- نصف یا نصف فنجان (190 گرم) آرد همه منظوره
- 1/4 فنجان (30 گرم) پودر کاکائو
- 1 قاشق چایخوری جوش شیرین
- 1/4 قاشق چایخوری نمک
- 1 فنجان (200 گرم) شکر
- 1/3 فنجان (80 میلی لیتر) روغن گیاهی
- 1 فنجان (240 میلی لیتر) آب
- 1 قاشق چایخوری عصاره وانیل
- 1 قاشق غذاخوری سرکه یا آب لیمو
مواد لازم برای گاناش شکلاتی:
- 2 قاشق غذاخوری (30 گرم) روغن نارگیل
- 1/3 فنجان (40 گرم) پودر کاکائو
- 1/3 فنجان (100 گرم) شربت افرا/شربت آگاو
- 1 قاشق چایخوری عصاره وانیل
روش تهیه کیک شکلاتی برای گیاه خواران:
درست کردن ماده اصلی کیک:
- فر را با دمای 350 درجه فارنهایت (180 درجه سانتیگراد) گرم کنید. قالب گرد 8 اینچی (20 سانتی متری) کیک را چرب کنید و کنار بگذارید.
- در یک کاسه بزرگ آرد، پودر کاکائو، جوش شیرین، نمک و شکر را هم بزنید.
- آب، روغن، سرکه و عصاره وانیل را اضافه کنید. هم بزنید تا ترکیب شوند.
- خمیر را در قالب آماده شده بریزید و به مدت 30-35 دقیقه یا تا زمانی که خلال دندانی که در مرکز فرو کرده اید تمیز بیرون بیاید بپزید. اجازه دهید 10 دقیقه خنک شود، کیک را از تابه بیرون بیاورید، سپس بگذارید تا دمای اتاق خنک شود.
طرز تهیه فراستینگ کیک (اختیاری):
- در یک کاسه روغن نارگیل، شربت افرا و عصاره وانیل را هم بزنید. پودر کاکائو را اضافه کنید و هم بزنید تا یکدست و صاف شود.
- لعاب را روی کیک بریزید و به طور یکنواخت پخش کنید و حدود یک ساعت در یخچال بگذارید تا خودش را بگیرد.
نکته هایی برای تهیه کیک شکلاتی وگان:
• گاناش اختیاری است. می توانید کیک را بدون گاناش سرو کنید و روی آن را با شکر تزئین کنید.
• برای طعم و مزه غنی می توانید به جای آب از قهوه استفاده کنید.
• گزینه های دیگر برای گاناش شکلاتی: کرم نارگیل + شکلات تلخ هستند. در یک کاسه 100 گرم شکلات خرد شده را بریزید، 1/3 فنجان (80 میلی لیتر) خامه نارگیل داغ بریزید، بگذارید 1 تا 2 دقیقه بماند، سپس هم بزنید و آن را مخلوط و صاف کنید.
نظر دیگران درباره "طرز تهیه کیک شکلاتی، بدون تخم مرغ، شیر و کره"
هیچ نظری ارسال نشده است.