در این دستور پخت ما برای پخت این پاستا تنها از سبزیجات استفاده کرده ایم.
این پاستا مناسب افرادی است که تنها غذاهای گیاهی میخورند.
به شما اطمینان می دهم که تنها با یکبار خوردن این پاستای سبزیجات از طرفداران همیشگی آن خواهید شد.
مواد تشکیل دهنده
- پاستا ریگاتونی (یا هر نوع پاستایی که در دسترس دارید) ۲۰۰ گرم
- نمک ۱ قاشق چایخوری (هنگام پخت پاستا در آب آن بریزید)
- هویج ۸۰ گرم
- پیاز ۸۰ گرم
- فلفل دلمه ای قرمز ۸۰ گرم
- کرفس۸۰ گرم
- گوجه گیلاسی ۸ عدد (۱۲۷ گرم)
چاشنی پاستا
- روغن زیتون ۳۰ گرم
- سیر رنده شده ۱۸ گرم
- پودر چیلی نصف قاشق چای خوری (اختیاری)
- پونه کوهی ۲ گرم (۱ قاشق چایخوری)
- نمک ۳ گرم (۱ قاشق چایخوری)
- پوره گوجه فرنگی ۸۰ گرم (۵ قاشق غذاخوری)
- شیر نارگیل ۱۰۰ میلی لیتر
- آب ۱۰۰ میلی لیتر
- پودر فلفل
برای تزیین
- پنیر پارمزان
- فلفل قرمز خرد شده
- جعفری
طریقه پخت
تمام سبزیجات را به صورتی که در فیلم می بینید خرد کنید.
سیر رنده شده و پودر چیلی را در روغن زیتون تفت دهید، و سبزیجات خرد شده را به آن اضافه کنید و بازهم کمی تفت دهید.
نمک، پونه کوهی و پوره گوجه را به سبزیجات اضافه کرده و اجازه میدهیم سبزیجات تا حدودی پخته شوند.
شیر نارگیل و آب را به سبزیجات اضافه کنیم اجازه دهید روی حرارت ملایم بپزند.
زمانی که سبزیجات پخته شدند حرارت را خاموش کرده و فلفل سیاه را به آن اضافه کنید.
کنید سبزیجات پخته شده را با گوشتکوب برقی، خردکن یا مخلوط کن به خوبی پوره کنید.
پاستا را به آب جوش اضافه کرده و به آب آن نمک اضافه کنید.
حدود ۱۳ الی ۱۴ دقیقه روی حرارت متوسط پاستا را بپزید.
پوره سبزیجات را به قابلمه برگردانید و پاستا های آبکش شده را به آن اضافه کنید.
در حالی که پاستا و سس را با هم ترکیب میکنید حدود یک دقیقه حرارت را زیاد کنید تا سس دوباره گرم شود.
پاستای سبزیجات و داخلش بشقاب بریزید و روی آن را با پنیر پارمزان و جعفری تزیین کنید.
پاستای سبزیجات خوشمزه شما آماده سرو است.
نوش جان
نظر دیگران درباره "طرز پخت پاستای گیاهی با شیر نارگیل خوشمزه و آسان"
هیچ نظری ارسال نشده است.