این سس برای پاستا عالی است در سس گوجه فرنگی میتوانید مخلوط کنید روی پیتزا درون سوپ آیا حتی روی نان برشته با تکه های گوجه فرنگی بسیار لذیذ میشود.
مواد تشکیل دهنده سس پستو
- تخم صنوبر(دانه چلغوز) ۵۰ گرم
- ریحان تازه ۱ دسته کوچک
- سیر ۲ حبه
- پنیر پارمزان ۶۰ گرم (۳/۴ لیوان)
- روغن زیتون ۵ قاشق غذاخوری
طرز تهیه سس پستو
تخم صنوبر را داخل تابه تفت دهید تا کمی طلایی شوند (توجه داشته باشید که با قاشق مدام آن را هم بزنید تا نسوزد این کار برای بو دادن دانه ها است).
دانه ها را داخل یک بشقاب بریزید تا خنک شوند.
پنیر پارمزان رنده شده دو حبه سیر برای حال تازه و دانه های خنک شده را داخل غذاساز ریخته در حدود ۱۰ الی ۳۰ ثانیه داخل غذاساز میکس کنید.
روغن زیتون را به صورت که در فیلم میبینید به سس کم کم اضافه کنید تا به قوام برسد.
سس را به شیشه دربسته منتقل کنید و بلافاصله داخل یخچال بگذارید.
میتوانید کمی پوست لیمو و آب هم به آن اضافه کنید.
نظر دیگران درباره "طرز تهیه سس پستو با سبزیجات، پنیر و روغن زیتون! 🫙"
هیچ نظری ارسال نشده است.