طرز پخت بادمجان برشته مناسب برای سالاد و غذا

این بادمجان های برشته به عنوان یک افزودنی سالم و بسیار خوشمزه در سالاد و کنار غذا های شما به صورت سرد یا گرم قابل استفاده هستند. روی آنها ترد و برشته است و داخل آنها حالت خامه ای دارد.

مواد تشکیل دهنده

  • بادمجان ۳ عدد
  • لیمو یک عدد
  • سیر ۲ حبه
  • پودر پاپریکا دودی ۱ قاشق چای خوری
  • آویشن تازه چند شاخه (خشک شده ۱ قاشق چایخوری)
  • نمک
  • روغن زیتون ۶ قاشق غذاخوری

طرز پخت

ابتدا فر را روشن کرده و روی دمای ۱۷۰ درجه سانتیگراد بگذارید.

داخل یک کاسه آب لیموی تازه، سیر رنده شده، پاپریکا، آویشن، نمک و روغن زیتون بریزید و با هم به خوبی مخلوط کنید.

بادمجان ها را به صورتی که در فیلم میبینید برش داده و روی سطح بادمجان ها از سسی که ساختیم بمالید.

درون سینی فر کاغذ روغنی پهن کنید و بادمجان ها را داخل کاغذ روغنی بچینید.

به مدت ۲۵ دقیقه داخل فر قرار دهید تا بادمجان ها برشته بشوند.

بادمجان های برشته شما آماده سرو هستند.

مرتبط با "طرز پخت بادمجان برشته مناسب برای سالاد و غذا"

رای شما با موفقیت ثبت شد.

ثبت رای شما با پیغام خطا همراه بود.

نظر دیگران درباره "طرز پخت بادمجان برشته مناسب برای سالاد و غذا"

هیچ نظری ارسال نشده است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *