طرز پخت سالاد سیب زمینی و بیکن با سبزیجات تازه

این سالاد یک جایگزین سالم تر برای سالاد سیب زمینی مایونز دار بدون استفاده از مایونز است. و به جای آن از ماست یونانی نان برای ایجاد یک سس خامه ای استفاده می شود. همینطور بیکن بدون چربی و پر از گیاهان تازه که طعمی تند و تابستانی دارد.

شما تنها در عرض نیم ساعت میتوانید این سالاد فوق العاده را آماده کنید.

مواد تشکیل دهنده

  • سیب زمینی قرمز یا معمولی ۱ کیلو گرم
  • آب و پوست ۱ عددی لیموی کامل
  • روغن زیتون ۱/۴ لیوان
  • ماست یونانی ۱ لیوان
  • سس خردل قاشق چایخوری
  • بیکن دودی بدون چربی (یا ژامبون یا هر نوع بیکنی که در دسترس دارید) ۲۵۰ گرم
  • پیازچه ۱/۲ لیوان
  • شوید ۱/۲ لیوان
  • دانه کیپر ۳ قاشق غذاخوری
  • فلفل نمک

طرز تهیه سالاد

ابتدا سیب زمینی ها را به خوبی بشویید و به اندازه مکعب های درشت خرد کنید.

در قابلمه با آب سرد و ۲ الی ۳ قاشق غذاخوری نمک بریزید و بگذارید بپزد.

تقریباً ۱۵ الی ۲۰ دقیقه زمان لازم است که سیب زمینی ها بپزند با چنگال آنها را تست کنید.

پس از پخته شدن آنها را آبکش کنید و دوباره به همان قابلمه برگردانید.

۵ الی ۱۰ دقیقه کنار بگذارید تا سیب‌زمینی‌ها خنک شوند.

روی سیب زمینی های پخته شده آب سرد بریزید و دوباره آبکش کنید.

درون یک کاسه: پوسترنده شده لیمو، آب لیمو، سس خردل دیژون، روغن زیتون، ماست، نمک و فلفل را اضافه کرده و باهم خوب مخلوط کنید.

بیکن ها را به صورت نواری نازک با یک چاقوی تیز برش دهید.

داخل یک تابه با روغن زیتون روی حرارت متوسط تفت دهید تا سرخ شود و حالتی ترد به خود بگیرد.

سیب زمینی(اگر کمی گرم باشد بهتر است) ، پیازچه خرد شده، دانه های کیپر، شوید خرد شده و بیکن ها را به سس بالا اضافه میکنیم درون کاسه با هم به خوبی مخلوط می کنیم.

بهتر است این سالاد خوشمزه تابستانی را ترجیحا در جای خنک نگهداری کنید.

سالاد خوشمزه تابستانی شما آماده سرو است.

نوش جان

مرتبط با "طرز پخت سالاد سیب زمینی و بیکن با سبزیجات تازه"

رای شما با موفقیت ثبت شد.

ثبت رای شما با پیغام خطا همراه بود.

نظر دیگران درباره "طرز پخت سالاد سیب زمینی و بیکن با سبزیجات تازه"

هیچ نظری ارسال نشده است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *