طرز تهیه ساندویچ فلافل گرد خانگی! 🌮

احتمالا روش تهیه فلافل های خانگی را می دانید، اما این یک رسپی فلافل خاص و کم نظیر از تهیه فلافل های دایره ای شکل است که بسیار خشمزه هم هستند. این فلافل های گرد و دایره ای بسیار لذیذ می باشند و ظاهری ترد دارند و در مقابل درون آن ها بسیار نرم است. پس اگر جزوء آن دسته از افرادی هستید که تهیه غذای فلافل خانگی را دوست می دارید، خودتان با ما همراه شوید تا در اینجا طرز تهیه فلافل های خانگی بی نظیر و لذیذ را یاد بگیرید.

مواد مورد نیاز برای تهیه گلوله های فلافل خانگی

  • 2 فنجان (400 گرم) نخود خشک، از کنسرو استفاده نکنید
  • 1 عدد پیاز کوچک
  • 3 تا 5 حبه سیر
  • 1/3 دسته جعفری
  • 1/2 دسته گشنیز
  • 4 قاشق غذاخوری (30 گرم) آرد / آرد نان یا آرد نخود برای نسخه بدون گلوتن
  • ربع قاشق چایخوری نمک
  • 1/4 قاشق چایخوری فلفل
  • 1 قاشق چایخوری زیره
  • 2 قاشق چایخوری جوش شیرین
  • روغن برای سرخ کردن

مواد لازم برای سرو فلافل خانگی

  • نان پیتا، سس تاهینی، سالاد.

طرز تهیه فلافل های گرد خانگی

  1. نخودها را در یک کاسه بزرگ بریزید و حدود 2 تا 3 اینچ آب سرد روی آنها قرار دهید. بگذارید یک شب خیس بخورد، سپس بشویید و آبکش کنید.
  2. نخود شسته و آبکش شده را داخل غذاساز بریزید، حبه های سیر، پیاز، جعفری، گشنیز، جوش شیرین و ادویه ها را اضافه کنید. این کار را تا زمانی که یکنواخت شوند ادامه دهید.
  3. آن ها را به یک کاسه بزرگ منتقل کنید، آرد سوخاری را اضافه کنید و مخلوط کنید تا یکدست شود. روی آن را بپوشانید و به مدت 1 ساعت در یخچال قرار دهید.
  4. روغن را تا 360 درجه فارنهایت (180 درجه سانتیگراد) گرم کنید.
  5. مخلوط فلافل را از یخچال خارج کرده و با دست خیس به شکل توپ های 1 اینچی در آورید.
  6. فلافل ها را هر بار 4 تا 6 عدد سرخ کنید. تا زمانی که قهوه ای طلایی و ترد شود، حدود 3 الی 4 دقیقه زمان برای سرخ کردن آن ها کافیست. سپس آن ها را از ظرف سرخ کردنی خارج کنید.
  7. همانطور که مشخص است، می توانید آن ها را با نان معمولی یا در نان پیتا با سالاد و سس تاهینی سرو کنید.

مرتبط با "طرز تهیه ساندویچ فلافل گرد خانگی! 🌮"

رای شما با موفقیت ثبت شد.

ثبت رای شما با پیغام خطا همراه بود.

نظر دیگران درباره "طرز تهیه ساندویچ فلافل گرد خانگی! 🌮"

هیچ نظری ارسال نشده است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *