مواد مورد نیاز برای تهیه گلوله های فلافل خانگی
- 2 فنجان (400 گرم) نخود خشک، از کنسرو استفاده نکنید
- 1 عدد پیاز کوچک
- 3 تا 5 حبه سیر
- 1/3 دسته جعفری
- 1/2 دسته گشنیز
- 4 قاشق غذاخوری (30 گرم) آرد / آرد نان یا آرد نخود برای نسخه بدون گلوتن
- ربع قاشق چایخوری نمک
- 1/4 قاشق چایخوری فلفل
- 1 قاشق چایخوری زیره
- 2 قاشق چایخوری جوش شیرین
- روغن برای سرخ کردن
مواد لازم برای سرو فلافل خانگی
- نان پیتا، سس تاهینی، سالاد.
طرز تهیه فلافل های گرد خانگی
- نخودها را در یک کاسه بزرگ بریزید و حدود 2 تا 3 اینچ آب سرد روی آنها قرار دهید. بگذارید یک شب خیس بخورد، سپس بشویید و آبکش کنید.
- نخود شسته و آبکش شده را داخل غذاساز بریزید، حبه های سیر، پیاز، جعفری، گشنیز، جوش شیرین و ادویه ها را اضافه کنید. این کار را تا زمانی که یکنواخت شوند ادامه دهید.
- آن ها را به یک کاسه بزرگ منتقل کنید، آرد سوخاری را اضافه کنید و مخلوط کنید تا یکدست شود. روی آن را بپوشانید و به مدت 1 ساعت در یخچال قرار دهید.
- روغن را تا 360 درجه فارنهایت (180 درجه سانتیگراد) گرم کنید.
- مخلوط فلافل را از یخچال خارج کرده و با دست خیس به شکل توپ های 1 اینچی در آورید.
- فلافل ها را هر بار 4 تا 6 عدد سرخ کنید. تا زمانی که قهوه ای طلایی و ترد شود، حدود 3 الی 4 دقیقه زمان برای سرخ کردن آن ها کافیست. سپس آن ها را از ظرف سرخ کردنی خارج کنید.
- همانطور که مشخص است، می توانید آن ها را با نان معمولی یا در نان پیتا با سالاد و سس تاهینی سرو کنید.
مرتبط با "طرز تهیه ساندویچ فلافل گرد خانگی! 🌮"
نظر دیگران درباره "طرز تهیه ساندویچ فلافل گرد خانگی! 🌮"
هیچ نظری ارسال نشده است.