این سیب زمینی پنیری یک غذای فرانسوی خوشمزه است که اصطلاحا به آن مَش سیب زمینی (potato mash) میگویند.
از مواد قابل دسترس و آسان تشکیل شده است، پخت آن آسان است و بسیار خوشمزه و لذیذ است.
مواد تشکیل دهنده
- سیب زمینی ۸۵۰ گرم
- آویشن تازه ۱ شاخه (خشک ۱ قاشق چای خوری)
- سیر ۱ حبه
- خامه غلیظ ۱ لیوان
- جوز هندی
- زرده تخم مرغ ۱ عدد
- کره ۵۰ گرم
- پنیر چدار ۷۰ گرم
- نمک و فلفل
- جعفری
طریقه پخت
سیب زمینی ها را پوست بکنید وو به مدت ۳۰ الی ۴۰ دقیقه بخارپز کنید.
سیر را رنده کرده و درون یک قابلمه بریزید، خامه، جوز هندی، نمک، فلفل سیاه و آویشن را اضافه کنید.
روی حرارت ملایم بگذارید و زمانی که به جوش آمد اجازه دهید فقط دو دقیقه بجوشد.
فر را روشن کرده و روی دمای ۲۰۰ درجه سانتیگراد بگذارید.
زمانی که سیب زمینی شما پخت آنها را با هر وسیله ای که میخواهید به خوبی پوره کنید.
به سیب زمینی ها و نمک و فلفل را اضافه کنید.
کره آب شده را به سیب زمینی اضافه کنید.
سیب زمینی ها را به خوبی با نمک و فلفل کرم مخلوط کنید.
پوره سیب زمینی را به یک ظرف پیرکس مستطیلی منتقل کرده و سطح آن را به صورتی که در فیلم هم می بینید با یک چنگال صاف کنید.
از خامه ای که ساختی جدا کنید و زرده تخم مرغ را به آن اضافه کرده و به خوبی با هم مخلوط میکنیم.
ابتدا خامه را روی تمام سطح سیب زمینی ها میریزیم و بعد از آن پنیر پیتزا را به طوری که تمام سطح سیب زمینی ها را بپوشاند اضافه میکنیم.
ظرف پول را به مدت ۲۰ دقیقه داخل فر قرار دهید تا بپزد.
پس از اینکه ظرف را از فر خارج کردید میتوانید با جعفری به خرد شده روی آن را تزئین کنید.
زمانی که سیب زمینی پنیری را از فر خارج کردید ۳۰ دقیقه صبر کنید تا خنک شود بعد از آن زمان سر و آن فرا رسیده.
نوش جان
نظر دیگران درباره "طرز پخت سیب زمینی پنیری خامه ای با طعم سیر و کره"
هیچ نظری ارسال نشده است.