گراتین دوفینوا فرانسوی یا مینی سیب زمینی های تنوری

گراتین دوفینوای فرانسوی یک میان وعده بسیار خوشمزه که از موادی آسان و ساده تشکیل شده است. و دستور پختی آسان دارد. گراتین های کوچک سیب زمینی هر کدام از لایه‌های: برش های نازک سیب زمینی به همراه خامه، پنیر و سیر با رویه پنیری کاراملی شده است.

شما میتوانید از این گراتین های خوشمزه در مهمانی ها به عنوان دورچین غذاهای تان استفاده کنید.

همینطور به عنوان صبحانه به همراه تخم مرغ میتوان سرو کرد.

به دلیل کوچک بودن اندازه های این گراتن ها آماده سازی آنها سریع و آسان است. البته علاوه بر این فرم بسیار زیبایی دارند.

سیب زمینی+ پنیر+ خامه+ کره+ سیر و آویشن به نظر من این یک ترکیب آسان، قابل دسترس، جادویی و بسیار خوشمزه است.

در ادامه طریقه آماده سازی این خوشمزه های دوست داشتنی را به شما میگویم.

مواد تشکیل دهنده

  • سیب زمینی درشت ۳ عدد
  • کره بدون نمک ۳۰ گرم
  • سیر ۲ حبه
  • خامه پرچرب  ۱/۲ لیوان
  • پنیر چدار یا ورقه ای ۷۵ گرم
  • پنیر پیتزا یا موزارلا ۳/۴ لیوان
  • نمک ۱/۲ قاشق چایخوری
  • آویشن تازه ۱ قاشق چایخوری (خشک شده ۳/۴ قاشق چایخوری)
  • روغن
  • فلفل سیاه

طریقه پخت

نکات برش سیب زمینی

  • ابتدا سیب زمینی ها را پوست بگیرید انتهای آن را طوری برش بزنید که سیب زمینی روی پایه بایستد.
  • و پس از آن سیب زمینی را به قطر استوانه ای به اندازه قطر قالب مافین در آورید.
  • با استفاده از یک چاقوی تیز یا قسمت چیپس ساز رنده سیب زمینی ها را برش های نازک بزنید.
  • برش های نازک سیب زمینی را از هم جدا کنید.
  • برای اینکه می خواهیم سس خامه ای که میسازیم بین تمام لایه های سیب زمینی پخش شود.

فر را روشن کرده و روی دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد بگذارید.

سس خامه

کره را داخل تابه ریخته پس از اینکه آب شد، سیر رنده شده را تا زمانی که عطر آن بلند شود در آن تفت میدهیم.

داخل قالب های مافین ها را با سیر و کره خوب چرب میکنیم.

خامه، نمک و فلفل را به کره اضافه کرده و به مدت ۳۰ ثانیه به خامه حرارت می دهیم. سس خامه ای را از روی حرارت برمی داریم.

آماده سازی گراتین ها داخل مافین

دسته های ۳ یا چهارتایی از برش های سیب زمینی را داخل مافین ها میچینیم.

روی هر کدام از آنها یک قاشق از سس خامه ای میریزیم.

پس از سس خامه، پنیر ورقه ای مربعی را روی سیب زمینی ها می گذاریم.

و دوباره دسته های سه یا چهار تایی از برش های سیب زمینی را روی پنیر ورقه ای می گذاریم.

روی لایه ی بالایی سیب زمینی یک قاشق دیگر سس خامه ای میریزیم.

در آخر می توانید روی هر گراتین کمی آویشن(اگر در دسترس دارید) بریزید. (آویشن عطری عالی به آنها میدهد)

روی مافین ها را با فویل بپوشانید.

به مدت ۴۰ دقیقه در دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد تا زمانی که سیب زمینی ها پخته شوند داخل فر قرار دهید. (با یک چاقو یا خلال دندان تا انتهای مافین ها تست کنید که سیب زمینی های شما پخته شده باشند)

قالب را از فر خارج کرده، فویل را از روی آنها برمیداریم.

و روی هر کدام از گراتین ها پنیر میریزیم، و قسمت گریل فر را روشن کرده و به مدت ۱۰ دقیقه تا زمانی که پنیر ها آب شده و رنگ طلایی بگیرند مجدد داخل فر قرار میدهیم.

گراتین های گریل شده را از فر خارج کرده و برای سرو روی آن ها آویشن بپاشید.

گراتین دوفینوای فرانسوی شما آماده است.

شما میتوانید این گراتین ها را با کباب دنده ای مرغ سوخاری و استیک و غذاهای گوشتی سرو کنید.

نوش جان

مرتبط با "گراتین دوفینوا فرانسوی یا مینی سیب زمینی های تنوری"

رای شما با موفقیت ثبت شد.

ثبت رای شما با پیغام خطا همراه بود.

نظر دیگران درباره "گراتین دوفینوا فرانسوی یا مینی سیب زمینی های تنوری"

هیچ نظری ارسال نشده است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *