در اینجا یاد خواهید گرفت که چطور می توانید با بیسکوئیت های اورئو و برخی از مواد ساده دیگر یک کیک شکلاتی بی نظیر درست کنید.
مطمئنا طرفداران بیسکوئیت اورئو این کیک را بسیار دوست خواهند داشت و شما می توانید برای مناسبت هایی مانند تولد، یا هر جشن دیگری نمونه این کیک را برای مهمانان خود درست کنید.
مواد لازم برای تهیه کیک شکلاتی با بیسکوئیت اورئو
مواد مورد نیاز برای پخت کیک شکلاتی
- آرد همه منظوره: سه چهارم فنجان، معادل 220 گرم
- پودر کاکائو: نصف فنجان، معادل 60 گرم
- جوش شیرین: نصف قاشق چایخوری
- بیکینگ پودر: 1 قاشق چایخوری
- نمک: ربع قاشق چای خوری
- کره نرم شده: سه چهارم فنجان، معادل 175 گرم
- شکر: 1 فنجان، معادل 200 گرم
- تخم مرغ: 2 عدد
- دوغ: 1 فنجان، معادل 240 میلی لیتر
- عصاره وانیل: یک و نیم قاشق چایخوری
- بیسکوئیت اورئو خرد شده: 50 گرم
مواد لازم برای تهیه فراستینگ کیک
- بیسکوئیت اورئو: 12 عدد
- کره نرم شده: سه چهارم فنجان، معادل 175 گرم
- پنیر خامه ای به دمای اتاق رسیده: سه چهارم فنجان، معادل 395 گرم
- پودر قند: دو و نیم فنجان، معادل 315 گرم یا بیشتر (در صورت نیاز)
- عصاره وانیل: 2 قاشق چایخوری
مواد لازم برای تهیه گاناش شکلاتی
- شکلات تلخ: 100 گرم
- خامه غلیظ: نصف فنجان، معادل 120 میلی لیتر
روش تهیه و پخت کیک شکلاتی با اورئو:
قدم اول: کیک کاکائویی را درست کنید
فر را با دمای 350 فارنهایت (175 درجه سانتیگراد) گرم کنید. کف سه عدد بشقاب 6 اینچی (سانتی متری) را با کاغذ روغنی بپوشانید و کناره ها را چرب کنید.
آرد، پودر کاکائو، جوش شیرین، بکینگ پودر و نمک را در یک کاسه بزرگ الک کنید. اوریو خرد شده را اضافه کنید و خوب هم بزنید. کنار بگذارید.
در یک کاسه بزرگ کره و شکر را با هم مخلوط کرده تا سبک و پفکی شود. تخم مرغ و عصاره وانیل را اضافه کنید و با همزن بزنید تا یکدست شود. مخلوط آرد را کم کم اضافه کنید و هم بزنید تا یکدست شود سپس دوغ را اضافه کنید و هم بزنید تا یکدست شود. دو بار تکرار کنید.
خمیر را به طور مساوی بین دو تابه تقسیم کنید. به مدت 20 تا 25 دقیقه بپزید تا زمانی که خلال دندانی که در مرکز فرو کرده اید تمیز بیرون بیاید. بگذارید 5-10 دقیقه در تابه خنک شود. از ماهیتابه رها کنید و بگذارید کاملا خنک شود. روی کیک ها را برش دهید تا صاف شوند.
قدم دوم: فراستینگ را آماده کنید
در غذاساز کوکی ها را خرد کنید و به صورت خرده های ریز خرد کنید. در یک کاسه بزرگ پنیر خامه ای و کره را با همزن بزنید تا یکدست و کرم رنگ شود، پودر قند و عصاره وانیل را به تدریج اضافه کنید و هم بزنید تا سبک و پفکی شود. کوکی های خرد شده Oreo را داخل آن بریزید.
قدم سوم: مواد را با هم مخلوط کنید
یک لایه کیک را با سمت صاف به سمت پایین قرار دهید. یک لایه فراستینگ پهن کنید، لایه دوم کیک را روی فراستینگ قرار دهید، سمت صاف به سمت بالا. یک لایه دیگر از فراستینگ پخش کنید، سپس کیک سوم را روی آن قرار دهید. مابقی فراستینگ را به طور یکنواخت روی و کناره های کیک پخش کنید. یادتان باشد هنگام درست کردن گاناش کیک را در یخچال بگذارید.
قدم چهارم: گاناش شکلاتی را آماده کنید
شکلات را خرد کرده، در یک کاسه بزرگ قرار دهید. در قابلمه ای خامه غلیظ را روی حرارت بگذارید تا بجوشد. سپس آن را روی شکلات بریزید و بگذارید 1 الی 2 دقیقه بماند. سپس به آرامی هم بزنید تا یکدست شود.
گاناش را روی آن بریزید و بگذارید تا چکه کند. با کاردک افست روکش را صاف کنید تا یک دست شود و سپس باقیمانده فراستینگ را روی گاناش قرار دهید. و نهایتا لایه آخر را با بیسکوئیت های اورئو خورد شده تزئین کنید.
نکته هایی برای تهیه یک کیک شکلاتی بینقص با بیسکوئیت اورئو
برای تزیین بیشتر می توانید قسمتی از فراستینگ را روی گاناش شکلاتی بگذارید و با بیسکوئیت های تکه تکه شده یا مینی اورئو روی فراستینگ را تزئین کنید.
ممکن است به آن مقدار که فکر کرده اید، گاناش شکلاتی نیاز نداشته باشید. پس بلافاصله تمام آن را روی کیک نریزید، این کار را به تدریج انجام دهید تا کنترل کامل بر روی میزان گاناش مصرفی داشته باشید.
عالی بود