مواد لازم برای تهیه یک لایه 20 سانتی چیز کیک بلوبری
عناصر مورد نیاز برای تهیه لایه پوسته چیز کیک
- 200 گرم بیسکویت
- 1/3 فنجان + 1 قاشق چایخوری (80 گرم) کره، ذوب شده
مواد لازم برای پر کردن درون کیک بلوبری:
- 300 گرم زغال اخته، تازه یا منجمد
- 2 قاشق غذاخوری (25 گرم) شکر
- 2 فنجان (450 گرم) پنیر خامه ای
- 2/3 فنجان (160 میلی لیتر) خامه سنگین
- 1 قاشق چایخوری عصاره وانیل
- 1 قاشق غذاخوری آب لیمو
- 1 فنجان (125 گرم) پودر قند یا کمتر اگر زغال اخته شما خیلی شیرین است
- پودر ژلاتین 10 گرم
- 50 میلی لیتر آب سرد
مواد مورد نیاز برای تاپینگ چیز کیک بلوبری
- 7 گرم پودر ژلاتین + 35 میلی لیتر آب سرد
- 180 گرم زغال اخته، تازه یا منجمد
- 2 قاشق غذاخوری (25 گرم) شکر
- 70 میلی لیتر آب
روش تهیه چیزکیک بلوبری
- در یک غذاساز یا کیسه زیپلاک، بیسکویت ها را به صورت خرده های ریز خرد کنید. کره ذوب شده را اضافه کنید و آن ها را هم بزنید تا مخلوط شوند. آن ها را در کف تابه فشار دهید. سپس هنگام درست کردن فیلینگ آن را در یخچال بگذارید.
- در یک قابلمه کوچک، زغال اخته، آب لیمو و شکر را حرارت دهید. تا زمانی که شکر حل شود و توت ها نرم شوند. مخلوط کنید تا یکدست شود. بگذارید خنک شود.
- در یک کاسه کوچک پودر ژلاتین و آب را هم بزنید. اجازه دهید 10 دقیقه بماند و پف کند.
- در یک کاسه بزرگ پنیر خامه ای را بزنید تا نرم و یکدست شود، خامه غلیظ، عصاره وانیل را اضافه کنید و با همزن بزنید تا نرم شود. مخلوط زغال اخته سرد شده را اضافه کنید و مخلوط کنید تا یکدست شود.
- ژلاتین را به مدت 15 ثانیه در مایکروویو ذوب کنید.
ژلاتین کیک را گرم کنید:
- به تدریج چند قاشق غذاخوری از مخلوط چیزکیک را به ژلاتین حل شده اضافه کنید و هم بزنید تا یکدست شود. دوباره به مخلوط چیزکیک بریزید و مخلوط کنید تا یکدست شود.
- آن ها را داخل تابه ریخته، به طور یکنواخت پخش کنید. در حین درست کردن رویه به مدت 1 ساعت فریز کنید.
ژله بلوبری کیک را تهیه کنید:
- در یک کاسه کوچک پودر ژلاتین و آب را هم بزنید. اجازه دهید 10 دقیقه پف کند.
- 180 گرم زغال اخته، آب و شکر را در یک تابه کوچک بریزید. روی حرارت متوسط رو به بالا بپزید و هر از گاهی هم بزنید تا شکر حل شود. از روی حرارت بردارید، هم بزنید تا یکدست شود. ژلاتین پف کرده را اضافه کنید و هم بزنید تا ژلاتین مخلوط شود و جا بیفتد. بگذارید تا دمای آن خنک شود و آن را روی کیک بریزید.
- کیک را یک شب در یخچال بگذارید و سپس فردا آن را میل کنید و از طعم بی نظیر آن لذت ببرید.
مرتبط با "طرز تهیه چیز کیک بلوبری، بدون نیاز به فر! 🧁🫐"
نظر دیگران درباره "طرز تهیه چیز کیک بلوبری، بدون نیاز به فر! 🧁🫐"
هیچ نظری ارسال نشده است.