طرز تهیه چیز کیک بلوبری، بدون نیاز به فر! 🧁🫐

اگر می خواهید طعم یک چیز کیک بلوبری خاص را تجربه کنید، این فیلم آموزش تهیه چیزکیک را در آشپزی با چی تماشا کنید. شما در اینجا با دستور تهیه و مواد لازم یک چیزکیک بلوبری خاص و لذیذ آشنا می شوید. پس خودتان با ما همراه شوید و دستور پخت این چیز کیک بلوبری بدون پخت را یا بگیرید. یک کیک ساده، لطیف و خوشمزه که حتما باید طعم آن را امتحان کنید!

مواد لازم برای تهیه یک لایه 20 سانتی چیز کیک بلوبری

عناصر مورد نیاز برای تهیه لایه پوسته چیز کیک

  • 200 گرم بیسکویت
  • 1/3 فنجان + 1 قاشق چایخوری (80 گرم) کره، ذوب شده

مواد لازم برای پر کردن درون کیک بلوبری:

  • 300 گرم زغال اخته، تازه یا منجمد
  • 2 قاشق غذاخوری (25 گرم) شکر
  • 2 فنجان (450 گرم) پنیر خامه ای
  • 2/3 فنجان (160 میلی لیتر) خامه سنگین
  • 1 قاشق چایخوری عصاره وانیل
  • 1 قاشق غذاخوری آب لیمو
  • 1 فنجان (125 گرم) پودر قند یا کمتر اگر زغال اخته شما خیلی شیرین است
  • پودر ژلاتین 10 گرم
  • 50 میلی لیتر آب سرد

مواد مورد نیاز برای تاپینگ چیز کیک بلوبری

  • 7 گرم پودر ژلاتین + 35 میلی لیتر آب سرد
  • 180 گرم زغال اخته، تازه یا منجمد
  • 2 قاشق غذاخوری (25 گرم) شکر
  • 70 میلی لیتر آب

روش تهیه چیزکیک بلوبری

  1. در یک غذاساز یا کیسه زیپلاک، بیسکویت ها را به صورت خرده های ریز خرد کنید. کره ذوب شده را اضافه کنید و آن ها را هم بزنید تا مخلوط شوند. آن ها را در کف تابه فشار دهید. سپس هنگام درست کردن فیلینگ آن را در یخچال بگذارید.
  2. در یک قابلمه کوچک، زغال اخته، آب لیمو و شکر را حرارت دهید. تا زمانی که شکر حل شود و توت ها نرم شوند. مخلوط کنید تا یکدست شود. بگذارید خنک شود.
  3. در یک کاسه کوچک پودر ژلاتین و آب را هم بزنید. اجازه دهید 10 دقیقه بماند و پف کند.
  4. در یک کاسه بزرگ پنیر خامه ای را بزنید تا نرم و یکدست شود، خامه غلیظ، عصاره وانیل را اضافه کنید و با همزن بزنید تا نرم شود. مخلوط زغال اخته سرد شده را اضافه کنید و مخلوط کنید تا یکدست شود.
  5. ژلاتین را به مدت 15 ثانیه در مایکروویو ذوب کنید.

ژلاتین کیک را گرم کنید:

  1. به تدریج چند قاشق غذاخوری از مخلوط چیزکیک را به ژلاتین حل شده اضافه کنید و هم بزنید تا یکدست شود. دوباره به مخلوط چیزکیک بریزید و مخلوط کنید تا یکدست شود.
  2. آن ها را داخل تابه ریخته، به طور یکنواخت پخش کنید. در حین درست کردن رویه به مدت 1 ساعت فریز کنید.

ژله بلوبری کیک را تهیه کنید:

  1. در یک کاسه کوچک پودر ژلاتین و آب را هم بزنید. اجازه دهید 10 دقیقه پف کند.
  2. 180 گرم زغال اخته، آب و شکر را در یک تابه کوچک بریزید. روی حرارت متوسط ​​رو به بالا بپزید و هر از گاهی هم بزنید تا شکر حل شود. از روی حرارت بردارید، هم بزنید تا یکدست شود. ژلاتین پف کرده را اضافه کنید و هم بزنید تا ژلاتین مخلوط شود و جا بیفتد. بگذارید تا دمای آن خنک شود و آن را روی کیک بریزید.
  3. کیک را یک شب در یخچال بگذارید و سپس فردا آن را میل کنید و از طعم بی نظیر آن لذت ببرید.

مرتبط با "طرز تهیه چیز کیک بلوبری، بدون نیاز به فر! 🧁🫐"

رای شما با موفقیت ثبت شد.

ثبت رای شما با پیغام خطا همراه بود.

نظر دیگران درباره "طرز تهیه چیز کیک بلوبری، بدون نیاز به فر! 🧁🫐"

هیچ نظری ارسال نشده است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *