مواد لازم برای تهیه چیزکیک انبه
مواد اولیه پایه برای کیک انبه
- 8225 گرم بیسکویت
- 7 قاشق غذاخوری (100 گرم) کره، ذوب شده
مواد اولیه مورد نیاز برای پر کردن کیک
- 2 ربع فنجان (500 گرم) پنیر خامه ای
- 1 فنجان (240 میلی لیتر) خامه غلیظ
- 2 فنجان (500 گرم) پوره / پالپ انبه (تازه یا کنسرو شده)
- 330 گرم شکلات سفید
- 2 قاشق غذاخوری آب لیمو
- پوست یک لیموترش
- 1 قاشق چایخوری عصاره وانیل
- 14 گرم پودر ژلاتین + 70 میلی لیتر آب سرد
مواد لازم برای لایه روی کیک
- پودر ژلاتین 10 گرم + 50 میلی لیتر آب سرد
- 300 گرم پوره / پالپ انبه
- 3 قاشق غذاخوری (37 گرم) شکر
- 100 میلی لیتر آب
روش درست کردن چیز کیک انبه خوشمزه
- در یک غذاساز یا کیسه زیپلاک، بیسکویت ها را به صورت خرده های ریز خرد کنید. کره ذوب شده را اضافه کنید و ان را هم بزنید تا مخلوط شوند. آن را کف تابه فنری 9 اینچی (23 سانتی متری) فشار دهید. سپس هنگام درست کردن فیلینگ آن را در یخچال بگذارید.
- پوره انبه: (اگر از کنسرو انبه استفاده می کنید به مرحله بعد بروید): انبه را مکعبی کنید و در غذاساز یا مخلوط کن قرار دهید. مخلوط کنید تا کاملا یکدست شود. به 2 قسمت، 500 گرم و 300 گرم تقسیم کنید. آن ها را کنار بگذارید.
- در یک کاسه کوچک پودر ژلاتین و آب را هم بزنید. اجازه دهید 10 دقیقه بجوشد.
- در یک کاسه بزرگ پنیر خامه ای را بزنید تا نرم و یکدست شود، خامه غلیظ، عصاره وانیل را اضافه کنید و با همزن بزنید تا نرم شود.
- شکلات سفید را در مایکروویو ذوب کنید و بعد از هر 20 ثانیه هم بزنید تا کاملا ذوب و یکدست شود.
- شکلات سفید آب شده را داخل کاسه بریزید و قسمت بزرگ انبه (500 گرم)، آب لیمو، پوست لیمو را بریزید و هم بزنید تا یکدست و کاملا مخلوط شوند.
- ژلاتین را به مدت 15 ثانیه در مایکروویو ذوب کنید. ژلاتین را گرم کنید: به تدریج چند قاشق غذاخوری از مخلوط چیزکیک را به ژلاتین حل شده اضافه کنید و هم بزنید تا یکدست شود. دوباره به مخلوط چیزکیک بریزید و مخلوط کنید تا یکدست شود. داخل قالب فنری بریزید و در حین درست کردن رویه فریز کنید.
- ژله انبه: در یک کاسه کوچک پودر ژلاتین و آب را هم بزنید. اجازه دهید 10 دقیقه بگذرد. 300 گرم انبه، آب و شکر را در یک تابه کوچک بریزید. روی حرارت متوسط رو به بالا بپزید و هر از گاهی هم بزنید تا شکر حل شود. از روی حرارت بردارید و ژلاتین گرفته شده را اضافه کنید. هم بزنید تا ژلاتین ذوب شود و جا بیفتد. بگذارید تا دمای اتاق خنک شود و آن را روی کیک بریزید.
- کیک را یک شب در یخچال بگذارید، سپس چیزکیک انبه ای شما برای لذت بردن آماده است.
نکاتی در مورد تهیه چیزکیک انبه
• اگر از انبه تازه استفاده می کنید، مطمئن شوید که انبه شیرین است.
• به جای تهیه پوره انبه تازه، می توانید از کنسرو انبه نیز استفاده کنید.
نظر دیگران درباره "طرز تهیه چیز کیک انبه ای، بدون نیاز به پخت در فر! 🍰🥭"
هیچ نظری ارسال نشده است.