مواد لازم برای تهیه چیز کیک بیسکویت کاکائویی
برای لایه بیسکویتی زیر چیز کیک
- 250 گرم بیسکویت کاکائویی
- 6 قاشق غذاخوری کره (90 گرم)
مواد مورد نیاز برای فیلینگ چیز کیک
- 2 و نیم فنجان پنیر خامه ای (565 گرم)
- 200 گرم کرم بیسکویت بیسکوف لوتوس یا کرم کاکائو نوتلا
- 1 فنجان خامه غلیظ سرد (240 میلی لیتر)
- 2/3 فنجان پودر قند (85 گرم)
- 1 قاشق چایخوری عصاره وانیل
- 14 گرم پودر ژلاتین
- 70 میلی لیتر آب
مواد لازم برای لایه بالایی
- 200 گرم کره بیسکوف لوتوس یا کرم کاکائو نوتلا
- 3 الی 4 بیسکویت کاکائویی خرد شده
طرز درست کردن چیز کیک بیسکویت کاکائویی
درست کردن لایه رویی چیز کیک
بیسکویت های کاکائویی را به با قرار دادن درون خردکن برقی خرد کنید و یا اگر خردکن در دسترس ندارید بیسکویت ها را درون یک پلاستیک بریزید و سپس با دست بر روی پلاستیک ضربه بزنید تا بیسکویت ها به یک پودر نرم کاکائویی تبدیل شوند.
کره را با کمی حرارت به صورت مایع در بیاورید و بر روی بیسکویت کاکائویی له شده بریزید. اگر از خرد کن استفاده کرده اید می توانید در همان ظرف خردکن کره را روی بیسکویت بریزید و دستگاه را روشن کنید. در غیر این صورت یک کاسه فراهم کنید و ابتدا پودر بیسکویت را در آن ریخته، سپس کره ذوب شده را روی آن بریزید و با قاشق آنقدر هم بزنید تا به خوبی با هم مخلوط شوند.
مخلوط پودر بیسکویت کاکائویی و کره را درون یک قالب دلخواه بریزید.
با استفاده از قاشق یا چیزی با کف صاف بر روی آن فشار بدهید تا سطحی صاف و یکدست از این مخلوط ایجاد شود.
قالب را در یخچال بگذارید تا به سراغ درست کردن بخش اصلی چیز کیک برویم. تا بخش اصلی را درست کنیم، این لایه رویی هم در یخچال آماده استفاده میشود.
درست کردن قسمت اصلی چیز کیک
در یک کاسه کوچک 14 گرم پودر ژلاتین و 70 میلی لیتر آب سرد را با یکدیگر مخلوط کنید. اجازه دهید 10 دقیقه باقی بماند.
در یک کاسه بزرگ پنیر خامه ای، عصاره وانیل و کرم بیسکویت (یا کرم شکولاتی نوتلا) را هم بزنید تا نرم و یکدست شود.
در یک کاسه جداگانه خامه غلیظ را با پودر قند بزنید تا قله های متوسط سفت شکل بگیرد.
خامه فرم گرفته را به تدریج در مخلوط پنیر خامه ای بریزید.
ژلاتین را درون ماکروویو ذوب کنید و یا با آب گرم مخلوط کنید.
به تدریج چند قاشق غذاخوری از مخلوط چیز کیک را به ژلاتین حل شده اضافه کنید و هم بزنید تا یکدست شود.
دوباره آن را در مخلوط چیز کیک بریزید و به هم بزنید تا یکدست شود.
مخلوط چیز کیک را روی قالبی که در آن بیسکوییت ما قرار دارد و در یخچال گذاشته بودیم، بریزید.
قالب را به مدت 30 دقیقه در فریزر قرار دهید.
آماده کردن لایه بالایی چیز کیک بیسکویتی
در یک کاسه کوچک کرم بیسکوف یا نوتلا را در مایکروویو آب کنید یا مقداری آب گرم بر روی آن بریزید و هم بزنید.
تا زمانی که همچنان این ترکیب شکلاتی گرم است، آن را روی قالب بریزید تا لایه بالایی چیز کیک ما را تشکیل دهد.
چیز کیک بیسکویتی خود را حداقل به مدت 6 ساعت در یخچال قرار دهید تا سفت شود.
چیز کیک را از قالب خارج کرده و دور تا دور کیک را با بیسکویت خرد شده تزیین کنید.
امیدوارم از خوردن این چیز کیکی بیسکویتی لذت ببرید.
نظر دیگران درباره "طرز تهیه چیز کیک یخچالی ساده با ژله و بیسکویت 🍰"
هیچ نظری ارسال نشده است.