برای درست کردن این نوشیدنی ترجیحاً از شکلات تلخ ۷۰ درصد استفاده کنید.
و اگر برای بچه ها میخواهید درست کنید میتونید از شکلاتی با درصد پایین تر استفاده کنید. به این نکته توجه کنید که در نوشیدنی شما هرچی شکلات درصد بالاتری از ۷۰ داشته باشه به همون میزان تلختر خواهد شد.
برای غلظت شکلات داغ از نشاسته ذرت یا آرد ذرت استفاده میشه و همینطور استفاده از خامه برای سطح نوشیدنیتون کاملا اختیاری هست.
ولی پیشنهاد من به شما اینه که حتما استفاده کنید. و از طعم و عطر خامه ای که به شکلات داغتون میده لذت ببرید.
بریم برای درست کردن این نوشیدنی جذاب.
مواد مورد نیاز برای تهیه شکلات داغ ایتالیایی ☕
- شیر: 2.5 فنجان
- نشاسته ذرت: 1 قاشق غذا خوری
- شکر: 2 قاشق چای خوری
- پودر کاکائو: 8 گرم (۱ قاشق چای خوری)
- شکلات تلخ 70 درصد: 60 گرم
- مقداری نمک
- خامه فرم گرفته + پودر کاکائو یا شکلات خرد شده به صورت اختیاری
طریقه آماده سازی شکلات داغ ایتالیایی
ابتدا نشاسته ذرت و یک چهارم پیمانه شیر رو توی ظرفی به وسیله یک قاشق یا لیسک با هم خوب مخلوط می کنیم.
باقی شیر رو داخل یک شیر جوش ریخته. پودر کاکائو الک شده، شکر و کمی نمک رو به شیر اضافه میکنیم و روی حرارت متوسط میذاریم
توی این مرحله قرار نیست شیر شما کامل بجوشه یک قل ریز بزنه کافی هست.
تا زمانی که شیر شما داغ بشه میتونید خامه قنادی رو فرم بدید.
اگر خامه قنادی ندارید از خامه صبحانه هم میشه استفاده کرد و از روشی که برای فرم دادن خامه قنادی استفاده می کنید میتونید برای خامه صبحانه هم استفاده کنید.
وقتی که شیر چند تا قل ریز زد وقت اضافه کردن محلولی هست که با نشاسته و کمی شیر اول کار ساختید!
بعد از اضافه کردن محلول روی حرارت زیاد تا زمانی که شکلاتتون غلیظ بشه با یه همزن خوب هم بزنید.
زیر شیرجوش تون رو خاموش کنید. و شکلات تلخ رو به شیر داغی که ساختید اضافه کنید.
یادتون باشه تا زمانیکه شکلات با شیر کامل قاطی بشه به هم زدن با همزن دستیتون ادامه بدید.
تا نهایتا به یک محلول غلیظ شکلاتی برسید.
حالا بعد از از ریختن شکلات داغ توی فنجان یا لیوان دلخواه، میتونید سطح شکلات داغ تون رو با خامه فرم گرفته و پودر کاکائو یا شکلات خرد شده تزیین کنید.
شکلات داغ ایتالیایی شما آماده است.
نوش جان!
نظر دیگران درباره "طرز تهیه شکلات داغ ایتالیایی ساده! ☕🔥"
هیچ نظری ارسال نشده است.