مواد مورد نیاز برای تهیه چیزکیک قرمز مخملی:
مواد لازم برای چیزکیک:
- 2 فنجان (450 گرم) پنیر خامه ای
- 1/2 یا نصف فنجان (115 گرم) خامه ترش
- 1/3 فنجان (80 میلی لیتر) خامه سنگین
- 2/3 فنجان (133 گرم) شکر
- 2 عدد تخم مرغ
- 1 قاشق چایخوری عصاره وانیل
- کمی نمک
مواد لازم برای لایه کیک قرمز مخملی:
- 2 و نیم فنجان (310 گرم) آرد همه منظوره
- 2 قاشق غذاخوری (16 گرم) پودر کاکائو
- 1 قاشق چایخوری جوش شیرین
- 1 قاشق چایخوری نمک
- 1 و نیم فنجان (300 گرم) شکر
- 1 فنجان (240 میلی لیتر) دوغ، دمای اتاق
- 3/4 فنجان + 1 قاشق غذاخوری (200 میلی لیتر) روغن گیاهی
- 1 قاشق چایخوری سرکه
- 2 عدد تخم مرغ
- 1/2 فنجان (115 گرم) کره، دمای اتاق
- 1 الی 2 قاشق غذاخوری رنگ خوراکی قرمز
- 2 قاشق چایخوری عصاره وانیل
عناصر لازم برای فراستینگ چیز کیک:
- 1/2 فنجان (120 میلی لیتر) خامه سنگین، سرد
- 1/2 فنجان (115 گرم) کره، نرم شده
- 2 فنجان (450 گرم) پنیر خامه ای، دمای اتاق
- ربع فنجان (160 گرم) پودر قند
- 1 قاشق چایخوری عصاره وانیل
مواد لازم برای تزئین چیز کیک:
- خرده های شکلات سفید
دستورالعمل تهیه چیزکیک مخملی قرمز:
چیزکیک را درست کنید:
- فر را با دمای 320 درجه فارنهایت (160 درجه سانتیگراد) گرم کنید. یک ماهیتابه ۹ اینچی (۲۳ سانتیمتری) را با فویل آلومینیومی محکم بپیچید و در یک ماهیتابه عمیق قرار دهید.
- در یک کاسه بزرگ، پنیر خامه ای را با شکر با سرعت متوسط بزنید تا یکدست شود. تخم مرغ ها را یکی یکی اضافه کنید و بعد از هر بار اضافه کردن آن ها را هم بزنید. خامه ترش، خامه غلیظ، نمک و عصاره وانیل را اضافه کنید. آنقدر بزنید تا یکدست شود.
- خمیر را در تابه فنری آماده شده بریزید. آب جوش را در ماهیتابه بریزید تا آب تا نیمه از کناره های تابه داخلی بالا برود.
- حدود 45 دقیقه در فر از قبل گرم شده بپزید تا کاملا سفت شود. حرارت را خاموش کنید و در فر را باز کنید و بگذارید کیک به مدت 30 دقیقه در فر خنک شود سپس از فر خارج کنید. روی توری سیمی خنک کنید تا کاملا سرد تر شود، سپس به فریزر منتقل کنید. حداقل 4 ساعت یا یک شب تا زمانی که کاملا جامد شود، فریز کنید.
کیک قرمز مخملی را درست کنید:
- فر را با دمای 350 فارنهایت (175 درجه سانتیگراد) گرم کنید. دو قالب گرد 8 اینچی (20 سانتی متری) را که با کره چرب کرده اید و آرد پاشیده اید آماده کنید.
- در یک کاسه بزرگ آرد، پودر کاکائو، جوش شیرین و نمک را الک کنید. هم بزنید و کنار بگذارید.
- در یک کاسه بزرگ جداگانه، کره و شکر را بزنید تا یکدست شود. تخم مرغ ها را یکی یکی اضافه کنید و بعد از هر افزودن هم بزنید تا ترکیب شوند. روغن، سرکه، عصاره وانیل، دوغ را اضافه کنید و با همزن بزنید تا مخلوط شوند. مواد خشک را کم کم اضافه کنید و بعد از هر بار اضافه کردن خوب مخلوط کنید. رنگ خوراکی را اضافه کرده و آن را نیز مخلوط کنید.
- خمیر را در تابه های آماده شده بریزید. به مدت 30 دقیقه بپزید تا زمانی که خلال دندانی که در مرکز فرو کرده اید تمیز بیرون بیاید.
- کیک ها را در تابه هایشان روی توری سیمی به مدت 10 دقیقه خنک کنید. از ماهیتابه آن را جدا کنید، سپس بگذارید کاملا خنک شود. وقتی کاملا خنک شد، روی کیک ها را برش دهید.
فراستینگ چیزکیک را درست کنید:
- در یک کاسه بزرگ، پنیر خامه ای و کره را بزنید. پودر قند و عصاره وانیل را اضافه کنید. آنقدر بزنید تا یکدست و کرم رنگ شود. در یک کاسه جداگانه خامه غلیظ را بزنید تا سفت شود. سپس داخل مخلوط پنیر خامه ای بریزید.
مواد تیهه شده را با هم مخلوط کنید:
- یک لایه کیک قرمز را در مرکز یک بشقاب کیک یا بشقاب معمولی قرار دهید. یک لایه نازک فراستینگ پخش کنید. چیزکیک را از فریزر خارج کنید. لایه چیزکیک را روی لایه فراستینگ قرار دهید، لبههای آن را برش دهید (در صورت نیاز). یک لایه نازک دیگر از فراستینگ پخش کنید. لایه دوم قرمز مخملی را روی آن قرار دهید.
- یک لایه فراستینگ را روی و روی کیک بمالید. براده های شکلات سفید را روی کیک بپاشید (اختیاری). باقی مانده روی کیک را خرد کرده و اطراف کیک را تزئین کنید.
- قبل از سرو حداقل دو ساعت در یخچال قرار دهید.
نکته هایی برای تهیه چیزکیک قرمز مخملی:
• تمام مواد کیک باید در دمای اتاق باشد.
• می توانید از آرد همه منظوره یا آرد کیک استفاده کنید.
• به جای دوغ می توانید از شیر + 1 قاشق غذاخوری سرکه استفاده کنید (مخلوط کنید و بگذارید 5-10 دقیقه بماند)
• برای بدست آوردن کیک قرمز مخملی بلندتر می توانید از همان دستور اما در قالب 8 اینچی (20 سانتی متری) استفاده کنید.
نظر دیگران درباره "چگونه چیز کیک مخملی قرمز رنگ درست کنیم؟"
هیچ نظری ارسال نشده است.