میتوانید در این رسپی هرنوع پاستا و پنیری که در دسترس دارید استفاده کنید. و از خوردن این پاستای خوشمزه لذت ببرید.
مواد تشکیل دهنده
- پاستا ۲۰۰گرم
- پیاز کوچک ۱ عدد
- سیر ۳ حبه
- رب گوجه فرنگی ۳ قاشق غذاخوری
- نمک ۱/۴ قاشق غذاخوری
- فلفل ۱/۲ قاشق چایخوری
- پونه کوهی ۱/۲ قاشق چایخوری
- شکر ۳/۴ قاشق چایخوری
- پودر چیلی ۱/۴ قاشق چایخوری
- شیر ۱۰۰ میلی لیتر
- خامه ۱۵۰ میلی لیتر
- پنیر چدار ۱۵۰ گرم
- پنیر موزارلا ۱۵۰ گرم
- کره ۵۰ گرم
طرز پخت
درون یک قابلمه آب جوش، یک قاشق غذاخوری روغن و یک قاشق چایخوری نمک بریزید.
پس از اینکه آب جوشید پاستا را داخل آب ریخته و ۹ الی ۱۰ دقیقه اجازه دهید تا بپزد.
۱۰۰ میلی لیتر از آب پاستا بردارید.
پیاز را به قطعات ریز و کوچک خرد می کنیم.
در ماهیتابه زمانی که روغن کمی گرم شد روی حرارت متوسط پیاز و سیر رنده شده را ۴ دقیقه تفت می دهیم.
رب گوجه را به پیاز اضافه کرده و با هم ۴ دقیقه دیگر تفت می دهیم.
نمک، فلفل، شکر، پونه کوهی و پودر چیلی را به پیاز و گوجه اضافه کرده و حدود ۱۰ ثانیه دیگر تفت داده و آب پاستا را به پیاز و رب اضافه میکنیم.
شیر و خامه را به ترکیب بالا اضافه کرده و به خوبی با یکدیگر مخلوط میکنیم.
زمانی که شیر و خامه جوشیدند پاستا را به آن اضافه می کنیم.
حرارت را کم کرده و پنیر موزارلا و چدار و کره را به آن اضافه می کنیم.
تا زمانی که پنیر و کره داخل پاستا بشوند به هم زدن ادامه می دهیم.
پاستای پنیری شما آماده است شما میتوانید با جعفری خرد شده تازه با صدای خود را سرو کنید.
نوش جان
نظر دیگران درباره "طرز پخت پاستا پنیری سه سوته بسیار لذیذ و آسان"
هیچ نظری ارسال نشده است.