مواد لازم برای تهیه مرغ یخنی:
آبگوشت یخنی
- تکه های مرغ 1.5 کیلوگرم
- زنجبیل ورقه شده 1 اینچی
- 4 حبه سیر
- 1 عدد پیاز قرمز متوسط
- نصف قاشق چایخوری زیره
- گشنیز نصف قاشق غذاخوری
- نصف قاشق چایخوری دانه رازیانه
- 2 برگ بو
- 8 عدد میخک
- 5 عدد هل
- 2 عدد چوب دارچین
- نصف قاشق چایخوری فلفل
- بادیان 1 ستاره
- هل سیاه 1 عدد
- 1 قاشق غذاخوری نمک
- 6 لیوان آب
مواد لازم برای تهیه برنج
- نصف فنجان روغن پخت و پز
- 2 قاشق غذاخوری کره
- نصف فنجان پیاز خلال شده
- 4 عدد هل
- 6 عدد میخک
- 1 قاشق چایخوری زیره
- 7-8 دانه فلفل سیاه
- 1 برگ بو
- نصف قاشق چایخوری رب زنجبیل
- 1 قاشق چایخوری رب سیر
- ربع قاشق چایخوری گرز
- ربع قاشق چایخوری جوز هندی
- نصف یا نصف فنجان ماست ساده
- 1 قاشق چایخوری شکر
- 5 تا 6 عدد فلفل سبز
- 6 پیمانه آبگوشت یخی
- برنج باسماتی 4 پیمانه
- 1 قاشق چایخوری نمک به مزه
- 1 قاشق غذاخوری روغن زیتون
- 2 قاشق غذاخوری پیاز سرخ شده
دستورالعمل تهیه چلو مرغ یخنی:
- با استفاده از یک قابلمه بزرگ مرغ را بجوشانید و زنجبیل، سیر، پیاز، زیره، گشنیز، دانه رازیانه، برگ بو، میخک، دانه فلفل سیاه، چوب دارچین، هل، بادیان رازیانه، هل سیاه، نمک و آب را اضافه کنید.
- آن را به مدت 10 دقیقه روی حرارت زیاد با درب بپزید.
- 20 دقیقه دیگر روی حرارت ملایم با درب بپزید.
- تکه های مرغ را به ظرفی جداگانه منتقل کنید و کنار بگذارید.
- آب یخنی را در یک فنجان صاف کنید تا بعداً از آن استفاده کنید.
- پیاز را در کره و روغن تفت دهید تا قهوه ای شود.
- هل، میخک، زیره، دانه فلفل سیاه، برگ بو، خمیر زنجبیل و خمیر سیر را با هم مخلوط کنید.
- تکه های مرغ قبلی، گرز، جوز هندی، شکر و ماست ساده را اضافه کنید.
- فلفل سبز، آبگوشت یخنی و برنج باسماتی را اضافه کنید.
- به مزه نمک بزنید و بپزید تا آب کم شود.
- به مدت 15-20 دقیقه روی حرارت کم بپزید.
- قبل از سرو خورشت و پیاز سرخ شده را روی آن بریزید.
- اکنون غذای شما برای لذت بردن آماده شده است!
مرتبط با "طرز تهیه غذای خوشمزه و لذیذ مرغ یخنی پولائو"
نظر دیگران درباره "طرز تهیه غذای خوشمزه و لذیذ مرغ یخنی پولائو"
هیچ نظری ارسال نشده است.