طرز تهیه غذای خوشمزه و لذیذ مرغ یخنی پولائو

یخنی مرغ پولائو یک دستور پخت کشمیری است که با استفاده از برنج، مرغ و بسیاری از ادویه های هندی تهیه می شود که سرشار از اسانس و طعم های لذیذ است. این دستور پخت برنج یک گزینه خوش طعم برای سرو به عنوان یک دستور غذا و حتی به عنوان یک شام خانوادگی است. ما در ادامه مواد لازم و طرز تهیه این غذای لذیذ مرغ یخنی هندی را به شما آموزش می دهیم.

مواد لازم برای تهیه مرغ یخنی:

آبگوشت یخنی

  • تکه های مرغ 1.5 کیلوگرم
  • زنجبیل ورقه شده 1 اینچی
  • 4 حبه سیر
  • 1 عدد پیاز قرمز متوسط
  • نصف قاشق چایخوری زیره
  • گشنیز نصف قاشق غذاخوری
  • نصف قاشق چایخوری دانه رازیانه
  • 2 برگ بو
  • 8 عدد میخک
  • 5 عدد هل
  • 2 عدد چوب دارچین
  • نصف قاشق چایخوری فلفل
  • بادیان 1 ستاره
  • هل سیاه 1 عدد
  • 1 قاشق غذاخوری نمک
  • 6 لیوان آب

مواد لازم برای تهیه برنج

  • نصف فنجان روغن پخت و پز
  • 2 قاشق غذاخوری کره
  • نصف فنجان پیاز خلال شده
  • 4 عدد هل
  • 6 عدد میخک
  • 1 قاشق چایخوری زیره
  • 7-8 دانه فلفل سیاه
  • 1 برگ بو
  • نصف قاشق چایخوری رب زنجبیل
  • 1 قاشق چایخوری رب سیر
  • ربع قاشق چایخوری گرز
  • ربع قاشق چایخوری جوز هندی
  • نصف یا نصف فنجان ماست ساده
  • 1 قاشق چایخوری شکر
  • 5 تا 6 عدد فلفل سبز
  • 6 پیمانه آبگوشت یخی
  • برنج باسماتی 4 پیمانه
  • 1 قاشق چایخوری نمک به مزه
  • 1 قاشق غذاخوری روغن زیتون
  • 2 قاشق غذاخوری پیاز سرخ شده

دستورالعمل تهیه چلو مرغ یخنی:

  1. با استفاده از یک قابلمه بزرگ مرغ را بجوشانید و زنجبیل، سیر، پیاز، زیره، گشنیز، دانه رازیانه، برگ بو، میخک، دانه فلفل سیاه، چوب دارچین، هل، بادیان رازیانه، هل سیاه، نمک و آب را اضافه کنید.
  2. آن را به مدت 10 دقیقه روی حرارت زیاد با درب بپزید.
  3. 20 دقیقه دیگر روی حرارت ملایم با درب بپزید.
  4. تکه های مرغ را به ظرفی جداگانه منتقل کنید و کنار بگذارید.
  5. آب یخنی را در یک فنجان صاف کنید تا بعداً از آن استفاده کنید.
  6. پیاز را در کره و روغن تفت دهید تا قهوه ای شود.
  7. هل، میخک، زیره، دانه فلفل سیاه، برگ بو، خمیر زنجبیل و خمیر سیر را با هم مخلوط کنید.
  8. تکه های مرغ قبلی، گرز، جوز هندی، شکر و ماست ساده را اضافه کنید.
  9. فلفل سبز، آبگوشت یخنی و برنج باسماتی را اضافه کنید.
  10. به مزه نمک بزنید و بپزید تا آب کم شود.
  11. به مدت 15-20 دقیقه روی حرارت کم بپزید.
  12. قبل از سرو خورشت و پیاز سرخ شده را روی آن بریزید.
  13. اکنون غذای شما برای لذت بردن آماده شده است!

مرتبط با "طرز تهیه غذای خوشمزه و لذیذ مرغ یخنی پولائو"

رای شما با موفقیت ثبت شد.

ثبت رای شما با پیغام خطا همراه بود.

نظر دیگران درباره "طرز تهیه غذای خوشمزه و لذیذ مرغ یخنی پولائو"

هیچ نظری ارسال نشده است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *