مواد مورد نیاز برای تهیه کیک فررو روچر:
مواد لازم برای کیک:
- 6 تخم مرغ
- 1/2 فنجان (100 گرم) شکر
- 180 گرم (6 اونس) فندق آسیاب شده
- 3 قاشق غذاخوری (25 گرم) آرد
- 3 قاشق غذاخوری (22 گرم) پودر کاکائو
- 2 نصف قاشق چایخوری بیکینگ پودر
- نمک مقدار لازم
برای فراستینگ:
- 260 گرم (1 فنجان + 2 قاشق غذاخوری) کره، دمای اتاق
- 2/3 فنجان (200 گرم) نوتلا
- 170 گرم (6 اونس) شکلات تیره
- شیر
همچنین:
- ویفر له شده 40 گرم
- 8 عدد آب نبات Ferrero rocher
- 100 گرم (3.5 اونس) فندق خرد شده
دستور درست کردن کیک شکلاتی فندوقی فررو ریشر:
- فر را با دمای 350 فارنهایت (175 درجه سانتیگراد) گرم کنید. قالب های گرد سه تا 8 اینچی (20 سانتی متری) را با کاغذ روغنی بپوشانید و با کره چرب کنید.
- فندق ها را در غذاساز بریزید و تا زمانی که ریز و آسیاب شوند، فرآوری کنید.
- آرد، پودر کاکائو، بکینگ پودر را در یک کاسه الک کنید. فندق های آسیاب شده را هم بزنید.
- تخم مرغ ها را در یک کاسه بزرگ با دور تند هم بزنید، شکر را به آرامی اضافه کنید و حدود 10 دقیقه هم بزنید تا حجم آن سه برابر شود.
- با استفاده از کاردک، مواد خشک را به آرامی در 3 عدد اضافه شده داخل تخم مرغ ها بریزید.
- خمیر را بین سه قالب تقسیم کرده و به مدت 40 دقیقه در فر قرار دهید. تا زمانی که خلال دندانی که در مرکز قرار داده شده تمیز بیرون بیاید.
- اجازه دهید به مدت 10 دقیقه در تابه ها خنک شود، از تابه جدا کنید و بگذارید تا روی توری خنک کننده کاملاً خنک شود.
در همین حین فراستینگ را درست کنید:
- در یک کاسه ضد حرارت، شکلات را روی یک دیگ دوبل یا در مایکروویو (در پالس 30 ثانیه) ذوب کنید و بگذارید تا دمای اتاق خنک شود. کره دمای اتاق و نوتلا را اضافه کنید. آنقدر هم بزنید تا کاملا جا بیفتد و پف کند.
مواد را با هم مخلوط کنید:
- مقدار 5تا 6 قاشق غذاخوری از فراستینگ را به کیسه لوله انتقال دهید و برای بعد نگه دارید. یک لایه کیک را روی ظرف سرو قرار دهید، یک لایه فراستینگ بمالید و نیمی از ویفرهای خرد شده را روی آن بپاشید. یک لایه دیگر از کیک قرار دهید و این کار را تکرار کنید. باقیمانده فراستینگ را روی و کنار کیک بمالید.
برای تزیین نهایی:
- فندق ها را روی تابه برشته کرده، له کنید و کناره کیک را بپوشانید. پایپ از بالای کیک شروع می شود و روی هر ستاره یک عدد Ferrero rocher قرار می دهیم.
- قبل از سرو به مدت 2 ساعت در یخچال قرار دهید.
نکته هایی در مورد تهیه کیک فررو ریچر:
• این نکته در ویدئو نشان داده نشده، اما برای اینکه کیک مرطوب تر بشه، قبل از اینکه فراست رو روی لایه های کیک بمالید روی کیک رو با قلمو مقداری شربت، رم، مربا+آب یا مایعات دیگه بمالید. در غیر این صورت کیک شما خیلی خشک می شود!
• این کیک را فقط با دو لایه می توانید درست کنید.
• اگر فر شما به اندازه کافی بزرگ است، می توانید هر 3 قالب کیک را با هم بپزید.
• برای تزیین فندق ها در ویدئو درشت خرد شده است ، اما بهتر است تا آنها را ریز خرد کنید.
دستور تهیه یک شربت ساده برای مرطوب کردن کیک:
در یک قابلمه متوسط نصف فنجان شکر و 1/2 فنجان آب را با هم مخلوط کنید. به جوش بیاورید، هم بزنید تا شکر حل شود. اجازه دهید خنک شود.
نظر دیگران درباره "روش پخت کیک فررو روچر (روشر) فندقی با نوتلا"
هیچ نظری ارسال نشده است.