مواد مورد نیاز برای درست کردن کوفته با سس گوجه فرنگی:
مواد لازم برای کوفته:
- 600 گرم گوشت چرخ کرده گاو
- 1 عدد پیاز
- 1/3 دسته جعفری
- 1 عدد تخم مرغ
- 1/3 فنجان (42 گرم) خرده نان خشک
- 2 حبه سیر
- 1 قاشق چایخوری نمک
- 1/2 یا نصف قاشق چایخوری فلفل سیاه
- 1/2 قاشق چایخوری پاپریکا
مواد لازم برای سس:
- 1 عدد پیاز بزرگ
- 3 حبه سیر
- 1/2 فلفل قرمز (اختیاری)
- 600 گرم (اونس) سس گوجه فرنگی
- سس گوجه فرنگی 3 قاشق غذاخوری
- 600 میلی لیتر آب
- 7 تا 8 عدد برگ ریحان
- نمک و فلفل برای مزه
- 1 قاشق غذاخوری شکر (اختیاری)
روش درست کردن کوفته گوشتی با سس گوجه فرنگی:
تهیه کوفته:
- پیاز و جعفری را ریز خرد کنید. حبه های سیر را له کنید. در یک کاسه بزرگ گوشت گاو، پیاز خرد شده، جعفری، سیر له شده، تخم مرغ، خرده نان و ادویه را بریزید. با دست خوب هم بزنید تا همه با هم ترکیب شوند.
- به شکل توپ در آورید. در یک تابه بزرگ روغن را روی حرارت متوسط گرم کنید. کوفته ها را حدود 1 دقیقه برای هر طرف سرخ کنید تا کمی قهوه ای شود و از ماهیتابه خارج کنید.
تهیه سس:
- پیاز را خرد کنید، حبه های سیر، فلفل چیلی و ریحان را خلال کنید.
- در همان ماهیتابه پیاز را به مدت 4 الی 5 دقیقه تفت دهید. سیر ورقه شده و فلفل قرمز را اضافه کنید، 3 الی 4 دقیقه دیگر تفت دهید. سس گوجه فرنگی را اضافه کنید، قالب های خالی سس گوجه فرنگی را با آب پر کنید (حدود 600 میلی لیتر) و در تابه بریزید، رب گوجه فرنگی، برگ ریحان را اضافه کنید، نمک، فلفل، پاپریکا را مزه دار کنید و هم بزنید.
- سس را به جوش بیاورید،
- در نهایت کوفته های قهوه ای شده را به سس منتقل کنید، حرارت را کم کنید و درب آن را ببندید و بگذارید حدود 30 تا 40 دقیقه بجوشانید.
مرتبط با "دستور تهیه کوفته خانگی در سس گوجه فرنگی"
نظر دیگران درباره "دستور تهیه کوفته خانگی در سس گوجه فرنگی"
هیچ نظری ارسال نشده است.