طرز تهیه مرغ تیکا بریانی، غذایی خوشمزه و لذیذ

مطمئنن تهیه یک غذای مرغ بریانی لذیذ می تواند برای هر مناسبتی عالی باشد. از همین جهت ما در اینجا روش درست کردن یک غذای مرغ تیکا بریانی را با شما در میان می گذاریم که می توانید برای دورهمی های خانوادگی، برای جشن ها و برای مهمانی های آن را تهیه کنید. یک غذای مرغ بریانی لذیذ که با رسپی خاص می تواند طعمی بسیار دلچسب و خوشمزه را برای شما به ارمغان بیاورد. پس با ما همراه باشید تا مواد لازم و طرز تهیه این غذای مرغ تیکا بریانی را بهتر بشناسید.

مواد لازم برای تهیه مرغ تیکا بریانی:

  • مرغ 1 کیلوگرم
  • 2 قاشق غذاخوری سرکه
  • 1 قاشق چایخوری نمک
  • 1 قاشق چایخوری فلفل قرمز
  • 1 قاشق چایخوری فلفل سیاه
  • گارام ماسالا 1 قاشق غذاخوری
  • ربع قاشق چایخوری رنگ خوراکی قرمز
  • 1 قاشق چایخوری رب زنجبیل
  • 1 قاشق چایخوری رب سیر
  • روغن خردل 1 نصف قاشق غذاخوری

عناصر لازم برای تهیه سس مرغ بریانی تیکا:

  • نصف فنجان روغن پخت و پز
  • 1 فنجان پیاز خلال شده
  • 1 عدد گوجه فرنگی متوسط
  • نصف قاشق چایخوری نمک
  • 1 قاشق چایخوری فلفل قرمز
  • گشنیز 1 قاشق غذاخوری
  • 4 قاشق غذاخوری ماست ساده
  • 1 قاشق چایخوری شکر
  • نصف قاشق چایخوری آب

مواد مورد نیاز برای تهیه برنج:

  • 6 لیوان آب
  • 2 عدد چوب دارچین
  • 6 عدد میخک
  • 5 عدد هل
  • 8-10 فلفل
  • 1 قاشق چایخوری زیره
  • 1 نصف قاشق چایخوری نمک
  • 1 قاشق چایخوری روغن زیتون
  • 1 قاشق چایخوری زنجبیل
  • برنج باسماتی 4 پیمانه
  • نصف قاشق چایخوری آب کورا
  • رنگ خوراکی 1 قاشق غذاخوری

چیزهای مورد نیاز برای چاشنی زدن مرغ:

1 قاشق غذاخوری روغن زیتون
1 قاشق غذاخوری نعناع تازه
گشنیز تازه 1 قاشق غذاخوری

دستورالعمل تهیه غذای مرغ تیکا بریانی لذیذ:

  1. مرغ را با سرکه، نمک، فلفل قرمز، فلفل سیاه، گارام ماسالا، رنگ خوراکی قرمز، رب زنجبیل، رب سیر و روغن خردل مرینیت کنید.
  2. ساران را دور آن بپیچید و 30 دقیقه مارین کنید.
  3. تکه های مرغ را به مدت 10 دقیقه روی حرارت ملایم روی تابه گریل قرار دهید و سپس نیمه را برگردانید.
  4. .روی مرغ را روغن بپاشید.
  5. به مدت 15 دقیقه روی حرارت متوسط ​​بپزید.
  6. زغال و روغن را در کنار مرغ قرار دهید و درب آن را بپوشانید تا بوی زغال به مشام برسد سپس کنار بگذارید.
  7. پیاز خلال شده را در تابه تفت دهید تا قهوه ای شود سپس گوجه فرنگی خرد شده را اضافه کنید.
  8. نمک، فلفل قرمز، گشنیز آسیاب شده، ماست ساده، شکر و مرغ کبابی را با هم مخلوط کنید.
  9. آب را اضافه کنید و کنار بگذارید.
  10. در یک قابلمه بزرگ آب را بجوشانید و چوب دارچین، میخک، هل، فلفل، زیره، نمک، قیمه، زنجبیل و برنج باسماتی را که حداقل 1 ساعت خیس کرده اید، اضافه کنید.
  11. آب کورا را اضافه کنید و به مدت 5 دقیقه با درب بپزید.
  12. لایه هایی از برنج و مرغ ایجاد کنید.
  13. پیاز و روغن سرخ شده را بپاشید.
  14. با برگ نعناع تازه و گشنیز تزئین کنید.
  15. رنگ خوراکی را اضافه کنید و 10 دقیقه دیگر روی حرارت ملایم با درب بپزید.

مرتبط با "طرز تهیه مرغ تیکا بریانی، غذایی خوشمزه و لذیذ"

رای شما با موفقیت ثبت شد.

ثبت رای شما با پیغام خطا همراه بود.

نظر دیگران درباره "طرز تهیه مرغ تیکا بریانی، غذایی خوشمزه و لذیذ"

هیچ نظری ارسال نشده است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *