مواد تشکیل دهنده کیک تنبل:
مواد لازم برای کیک
- بیسکویت دایجستیو یا کراکر ۵۰۰ گرم
- گردو و فندق و بادام برشته شده ۱۵۰ گرم (اختیاری)
- شکر ۳/۴ پیمانه
- کره ۲/۳ پیمانه
- پودر کاکائو ۱/۲ پیمانه
- اب یا قهوه ۱ پیمانه
برای سس کیک:
- شکلات تلخ ۱۲۰ گرم
- خامه غلیظ ۱/۲ پیمانه
روش پخت کیک کلاسیک تنبل:
روش درست کردن کیک
در ابتدا شکر، پودر کاکائو، کره و آب یا قهوه را درون یک قابلمه بریزید.
قابلمه را روی شعله متوسط قرار داده و بگذارید مواد به جوش آیند و آنها را به مدت ۵ تا ۶ دقیقه مدام هم بزنید.
حالا بیسکویت ها را با دست خرد کرده و به تکه های کوچک تبدیل کنید.
گردو و فندق و بادام برشته را نیز خرد کنید و به بیسکویت ها اضافه کرده و مخلوط کنید.
مواد داخل قابلمه را به تکه های بیسکویت اضافه کرده و آنها را تا زمانی که مواد کاملا به هم آغشته شوند، هم بزنید.
یک تابه ۲۳ سانتی تهیه کرده و مواد را درون آن بریزید. سپس آنها را فشار دهید تا کاملا تخت شوند.
کیک را درون یخچال قرار داده و به سراغ تهیه سس کیک بروید.
روش درست کردن سس
شکلات تلخ را نسبتا ریز خرد کرده و درون یک کاسه بریزید.
خامه غلیظ را روی شعله متوسط قرار دهید. زمانی که شروع به جوشیدن کرد، آن را برداشته و روی تکه های شکلات بریزید.
۱ تا ۲ دقیقه آن را رها کنید. سپس شروع به هم زدن کنید تا شکلات ها کاملا آب شوند.
مرحله آخر تهیه کیک
کیک را از یخچال بیرون آورده و سس شکلاتی را روی سطح آن بریزید. کمی آن را تکان داده تا سس روی کیک پخش شود و سپس سطح آن را صاف کنید.
در آخر باید قبل از سرو، کیک را به مدت ۲ تا ۳ ساعت درون یخچال قرار دهید.
پس از این مدت کیک تنبل و کلاسیک شما آماده است. نوش جان.
نظر دیگران درباره "دستور پخت یک کیک تنبل کلاسیک و خوش طعم"
هیچ نظری ارسال نشده است.