دستور پخت یک کیک تنبل کلاسیک و خوش طعم

این کیک کلاسیک مطمئنا جزو کیک هایی است که همه عاشق طعم آن خواهند شد. شاید برای شما سوال باشد که چرا به آن کیک تنبل گفته شده. جواب ساده است. زیرا برای تهیه این کیک شما نیازی به درست کردن خمیر کیک ندارید. همچنین می توانید به راحتی و با مواد اولیه ساده، بدون نیاز به فر این کیک عالی را درست کنید. پس برای آشایی با روش تهیه این کیک کلاسیک و لذیذ به ادامه مطالب توجه کنید.

مواد تشکیل دهنده کیک تنبل:

مواد لازم برای کیک

  • بیسکویت دایجستیو یا کراکر ۵۰۰ گرم
  • گردو و فندق و بادام برشته شده ۱۵۰ گرم (اختیاری)
  • شکر ۳/۴ پیمانه
  • کره ۲/۳ پیمانه
  • پودر کاکائو ۱/۲ پیمانه
  • اب یا قهوه ۱ پیمانه

برای سس کیک:

  • شکلات تلخ ۱۲۰ گرم
  • خامه غلیظ ۱/۲ پیمانه

روش پخت کیک کلاسیک تنبل:

روش درست کردن کیک

در ابتدا شکر، پودر کاکائو، کره و آب یا قهوه را درون یک قابلمه بریزید.
قابلمه را روی شعله متوسط قرار داده و بگذارید مواد به جوش آیند و آنها را به مدت ۵ تا ۶ دقیقه مدام هم بزنید.
حالا بیسکویت ها را با دست خرد کرده و به تکه های کوچک تبدیل کنید.
گردو و فندق و بادام برشته را نیز خرد کنید و به بیسکویت ها اضافه کرده و مخلوط کنید.
مواد داخل قابلمه را به تکه های بیسکویت اضافه کرده و آنها را تا زمانی که مواد کاملا به هم آغشته شوند، هم بزنید.
یک تابه ۲۳ سانتی تهیه کرده و مواد را درون آن بریزید. سپس آنها را فشار دهید تا کاملا تخت شوند.
کیک را درون یخچال قرار داده و به سراغ تهیه سس کیک بروید.

روش درست کردن سس

شکلات تلخ را نسبتا ریز خرد کرده و درون یک کاسه بریزید.
خامه غلیظ را روی شعله متوسط قرار دهید. زمانی که شروع به جوشیدن کرد، آن را برداشته و روی تکه های شکلات بریزید.
۱ تا ۲ دقیقه آن را رها کنید. سپس شروع به هم زدن کنید تا شکلات ها کاملا آب شوند.

مرحله آخر تهیه کیک

کیک را از یخچال بیرون آورده و سس شکلاتی را روی سطح آن بریزید. کمی آن را تکان داده تا سس روی کیک پخش شود و سپس سطح آن را صاف کنید.
در آخر باید قبل از سرو، کیک را به مدت ۲ تا ۳ ساعت درون یخچال قرار دهید.
پس از این مدت کیک تنبل و کلاسیک شما آماده است. نوش جان.

مرتبط با "دستور پخت یک کیک تنبل کلاسیک و خوش طعم"

رای شما با موفقیت ثبت شد.

ثبت رای شما با پیغام خطا همراه بود.

نظر دیگران درباره "دستور پخت یک کیک تنبل کلاسیک و خوش طعم"

هیچ نظری ارسال نشده است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *