طرز پخت دونات با لایه کرم کاسترد و نوتلا

دونات یکی از پرطرفدار ترین و خوشمزه ترین شیرینی ها در دنیاست. این شیرینی عالی با بافت نرم و لایه کرمی که دارد باعث می شود با اولین گاز، شما لطافت و طعم فوق العاده آن را احساس کنید. خوب است بدانید طرز تهیه این شیرینی جذاب و خوش طعم اصلا سخت نیست و شما می توانید به راحتی در خانه آن را درست کنید. در این مطلب ما شما را با طرز پخت یک نوع دونات عالی و بسیار خوشمزه بدون نیاز به فر آشنا می کنیم. پس برای یادگیری آن با ادامه مطالب همراه شوید.

مواد لازم برای پخت دونات:

برای خمیر دونات

  • شیر گرم ۱۳۰ گرم
  • شکر ۳۵ گرم
  • مخمر فوری ۵ گرم
  • تخم مرغ ۱ عدد (وزن همراه با پوسته حدود ۶۰ گرم)
  • روغن پخت و پز ۱ قاشق غذاخوری معادل ۱۰ گرم
  • آرد نان ۳۰۰ گرم
  • نمک ۱/۴ قاشق چایخوری
  • کره ۱۵ گرم

برای لایه میانی

  • شیر ۲۰۰ میلی لیتر
  • کره ۱۵ گرم
  • زرده تخم مرغ ۲ عدد
  • شکر ۳۵ گرم
  • نشاسته ذرت ۱۵ گرم
  • عصاره وانیل ۱ قاشق چایخوری
  • نوتلا

طرز پخت دونات:

تهیه خمیر دونات

ابتدا شیر را درون یک کاسه ریخته و شکر و مخمر فوری را به آن اضافه کنید. سپس آنها را هم زده و مخلوط کنید.
تخم مرغ و روغن پخت و پز را نیز اضافه کرده و به مخلوط کردن ادامه دهید.
حال آرد و نمک را نیز درون کاسه ریخته و هم بزنید. وقتی مواد حالت خمیر گرفتند با دست شروع به ورز دادن خمیر کنید تا کاملا یکدست شود.
خمیر را از کاسه خارج کرده و کمی پهن کنید. کره را وسط خمیر قرار داده و آن را جمع کنید. حالا خمیر و کره را به مدت ۱۰ دقیقه خوب ورز دهید تا یک خمیر صاف و نرم به دست آید.
حالا این خمیر را جمع و گرد کرده و روی آن را به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه بپوشانید.
پس از این مدت خمیر را کمی پهن کرده و اندکی آرد روی دو طرف آن پاشیده و پخش کنید.
حالا با وردنه خمیر را با قطری مشابه آنچه در ویدیو مشاهده می کنید، پهن کنید.
با قالب دلخواه از خمیر قالب بگیرید. اضافه خمیر را جمع کرده و همین کار را تکرار کنید.
کف یک سینی کاغذ روغنی قرار داده و خمیر های قالب خورده را درون آن بگذارید.
روی خمیر ها را به مدت ۳۰ دقیقه بپوشانید تا حجمشان ۲ برابر شود.
یک تابه را تا کمی بیشتر از نیمه از روغن پر کرده و آن را گرم کنید.
سپس شعله را کم کرده و خمیر ها را روی روغن بگذارید. وقتی یک طرف خمیر سرخ شد آن را برگردانده و طرف دیگر را نیز سرخ کنید.
پس از پخته شدن خمیر ها آنها را از تابه خارج کرده و روی توری قرار دهید تا روغن اضافی آنها گرفته شود.
لایه کرم کاسترد
شیر را درون یک قابلمه بریزید و کره را نیز به آن اضافه کنید. قابلمه را روی شعله متوسط قرار دهید و مواد را هم بزنید تا کره کاملا آب شود.
زده های تخم مرغ و شکر را درون یک کاسه ریخته و هم بزنید تا خوب مخلوط شوند. سپس نشاسته ذرت را نیز به آنها اضافه کرده و با هم کاملا مخلوط کنید.
مواد درون کاسه را به قابلمه اضافه کرده هم بزنید. سپس قابلمه را روی شعله متوسط قرار داده و به هم زدن ادامه دهید تا مواد غلیظ شوند.
پس از غلیظ شدن مواد، عصاره وانیل را به آنها اضافه کرده و مخلوط کنید.
مواد را درون یک کاسه ریخته و مدتی به آن استراحت دهید. سپس مواد را هم بزنید تا صاف و یکدست شوند.

مرحله نهایی پخت دونات

حال کرم کاسترد و نوتلا را درون قیف یا کیسه نایلون بریزید.
وسط خمیر را سوراخ کرده و آن را با کرم کاسترد یا نوتلا پر کنید.
می توانید در آخر دونات ها را درون شکر بغلتانید.
دونات خوشمزه و لذیذ شما با لایه نوتلا و کاسترد به همین سادگی آماده خواهد شد.
حال می توانید از خوردن این دونات جذاب لذت ببرید. نوش جان.

مرتبط با "طرز پخت دونات با لایه کرم کاسترد و نوتلا"

رای شما با موفقیت ثبت شد.

ثبت رای شما با پیغام خطا همراه بود.

نظر دیگران درباره "طرز پخت دونات با لایه کرم کاسترد و نوتلا"

  1. سحر گفت:

    عالی بود ،سلامت باشی عزیزم❤

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *