دستور پخت پای گوشت نیجریه ای، یک پای خاص با طعم عالی

پای گوشت نیجریه ای بی شک یک غذا خوشمزه و دلچسب خواهد بود. این پای گوشت لذیذ که با گوشت چرخ کرده گاو و چاشنی های خوش عطر آماده می شود، می تواند نظر شما برای خوردن یک غذا خوش طعم را جلب کند. پس اگر علاقه مند شدید این غذا نیجریه ای جذاب را امتحان کنید با ادامه مطالب همراه شوید.

مواد اولیه مورد نیاز پای گوشت:

مواد اولیه برای خمیر پای

  • آرد همه منظوره ۵۰۰ گرم
  • کره بدون نمک ۲۵۰ گرم
  • بیکینگ پودر ۷.۵ گرم
  • آب سرد ۲۸۰ میلی لیتر
  • نمک ۳.۵ گرم
  • تخم مرغ ۱ عدد

مواد اولیه برای پر کردن پای

  • گوشت گاو چرخ کرده ۵۰۰ گرم
  • هویج خرد شده ۱۵۰ گرم
  • پیاز خرد شده ۵۰ گرم
  • سیب زمینی خرد شده ۱۰۰ گرم
  • پودر عصاره گوشت ۲ بسته
  • پودر کاری ۲ گرم
  • پودر آویشن ۳ گرم
  • نمک به مقدار لازم
  • روغن گیاهی ۱۵ گرم
  • آرد همه منظوره ۱۵ گرم
  • آب ۱۰۰ میلی لیتر

دستور تهیه پای گوشت نیجریه ای:

مواد داخل پای و طرز تهیه

هویج و پیاز و سیب زمینی را به مقدار لازم به صورت نگینی و کوچک خرد کنید.
روغن گیاهی را دورن یک تابه ریخته و پیاز های خرد شده را به آن اضافه کرده و تفت دهید.
سپس گوشت چرخ کرده را به تابه اضافه کنید و آن را نیز تفت دهید.
در این حین مقداری نمک، پودر عصاره گوشت، پودر آویشن و کاری را نیز به گشت چرخ کرده در حال تفت دیدن اضافه کنید.
پس از تفت دیدن گوشت، هویج را به مواد اضافه کرده و به تفت دادن ادامه دهید. همین کار را بار دیگر با سیب زمینی انجام دهید.
حال آرد همه منظوره را نیز به مواد اضافه کرده و با آنها مخلوط کنید.
آب را نیز درون تابه ریخته و در تابه را روی آن قرار دهید و اجازه دهید مواد برای ۱۵ دقیقه بپزند.
پس از پخت مواد به سراغ تهیه خمیر بروید.

روش تهیه خمیر پای

خمیر پایآرد، شکر و نمک و بیکینگ پودر را درون یک کاسه ریخته و با هم مخلوط کنید.
کره بدون نمک را با دست با آرد مخلوط کنید. این کار را تا جایی که کره کاملا آب شده و با آرد مخلوط شود، ادامه دهید.
آب را نیز کم کم به کاسه اضافه کرده و با دست مواد را مخلوط کرده تا تبدیل به خمیر شوند. حال خمیر را نیز مانند ویدیو با دست ورز دهید تا کاملا یکدست شود.
خمیر را جمع و گرد کرده و از وسط نصف کنید.
هر نصفه را مانند ویدیو کاملا پهن کرده و سپس با یک کاسه با شعاع دلخواه خمیر را به شکل تکه های دایره ای جدا کنید.
حالا مخلوط گوشت را روی یک طرف خمیر دایره ای قرار داده و طرف دیگر خمیر را روی آن برگردانید.
لبه های خمیر را ابتدا با انگشت و سپس با چنگال فشار دهید تا خمیر هنگام پخت باز نشود. می توانید کمی نیز با نوک چنگال روی سطح خمیر بزنید.
پای های خام را درون سینی فر قرار دهید. یک تخم مرغ را هم زده و با براش آن را روی سطح خمیر پای بکشید.
حالا کافیست سینی را به مدت ۵۰ دقیقه دورن فر با دما ۱۵۰ درجه قرار دهید.
پس از این مدت پای گوشت نیجریه ای خاص و خوشمزه شما آماده خواهد بود.
نوش جان.

مرتبط با "دستور پخت پای گوشت نیجریه ای، یک پای خاص با طعم عالی"

رای شما با موفقیت ثبت شد.

ثبت رای شما با پیغام خطا همراه بود.

نظر دیگران درباره "دستور پخت پای گوشت نیجریه ای، یک پای خاص با طعم عالی"

هیچ نظری ارسال نشده است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *