مواد اولیه کیک موزی شکلاتی:
- موز ۲ عدد معادل ۲۰۰ گرم
- بیسکویت ۲۰۰ گرم
- بادام زمینی برشته ۱۰۰ گرم
- شکلات تلخ ۲۰۰ گرم
دستور تهیه کیک موزی با روکش شکلاتی:
پوست موز ها را جدا کرده و آنها را درون مخلوط کن بریزید تا کاملا له شوند.
پس از له شدن موز ها بیسکویت ها را نیز با دست خرد کرده و درون مخلوط کن بریزید.
به مخلوط کردن ادامه دهید تا بیسکوییت کاملا با موز ها ترکیب شده و یک خمیر به دست آید.
خمیر را درون یک کاسه بریزید و تکه های بادام زمینی برشته شده را به آن اضافه کرده و مخلوط کنید.
تکه تکه از خمیر جدا کرده و قالب بزنید. می توانید از هر قالبی که دوست دارید استفاده کنید. سپس آنها را به مدت ۳۰ دقیقه درون یخچال قرار دهید.
شکلات را خرد کرده و درون یک کاسه بریزید و آن را به روش بن ماری آب کنید.
روش بن ماری ینی در ظرفی کمی آب ریخته و روی شعله قرار دهید. کاسه شکلات را روی بخار آب یا درون آب قرار دهید و هم بزنید تا شکلات کاملا آب شود.
پس از ۳۰ دقیقه خمیر ها را از یخچال بیرون آورده و درون شکلات آب شده بغلتانید.
سپس کیک ها را روی یک توری قرار دهید تا لایه شکلاتی خشک شود.
حالا این کیک جذاب و خوشمزه آماده سرو است.
نوش جان.
نظر دیگران درباره "طرز تهیه کیک بیسکویتی موزی با روکش شکلات"
هیچ نظری ارسال نشده است.