طرز تهیه کیک بیسکویتی موزی با روکش شکلات

کیک های بیسکویتی، یعنی کیک هایی که با بیسکوییت درست می شوند، از ساده ترین و راحت ترین کیک ها برای پخت هستند. در این مطلب شما با روش تهیه یک نمونه از این کیک ها آشنا خواهید شد. کیک بیسکویتی موزی خاص و خوشمزه با روکش شکلات یکی از خوش طعم ترین و ساده ترین کیک هایی خواهد بود که درست خواهید کرد. این کیک تنها به ۴ ماده اولیه نیاز داشته و همینطور به فر یا گاز نیز نیازی ندارد.

مواد اولیه کیک موزی شکلاتی:

  • موز ۲ عدد معادل ۲۰۰ گرم
  • بیسکویت ۲۰۰ گرم
  • بادام زمینی برشته ۱۰۰ گرم
  • شکلات تلخ ۲۰۰ گرم

دستور تهیه کیک موزی با روکش شکلاتی:

پوست موز ها را جدا کرده و آنها را درون مخلوط کن بریزید تا کاملا له شوند.
پس از له شدن موز ها بیسکویت ها را نیز با دست خرد کرده و درون مخلوط کن بریزید.
به مخلوط کردن ادامه دهید تا بیسکوییت کاملا با موز ها ترکیب شده و یک خمیر به دست آید.
خمیر را درون یک کاسه بریزید و تکه های بادام زمینی برشته شده را به آن اضافه کرده و مخلوط کنید.
تکه تکه از خمیر جدا کرده و قالب بزنید. می توانید از هر قالبی که دوست دارید استفاده کنید. سپس آنها را به مدت ۳۰ دقیقه درون یخچال قرار دهید.
شکلات را خرد کرده و درون یک کاسه بریزید و آن را به روش بن ماری آب کنید.
روش بن ماری ینی در ظرفی کمی آب ریخته و روی شعله قرار دهید. کاسه شکلات را روی بخار آب یا درون آب قرار دهید و هم بزنید تا شکلات کاملا آب شود.
پس از ۳۰ دقیقه خمیر ها را از یخچال بیرون آورده و درون شکلات آب شده بغلتانید.
سپس کیک ها را روی یک توری قرار دهید تا لایه شکلاتی خشک شود.
حالا این کیک جذاب و خوشمزه آماده سرو است.
نوش جان.

مرتبط با "طرز تهیه کیک بیسکویتی موزی با روکش شکلات"

رای شما با موفقیت ثبت شد.

ثبت رای شما با پیغام خطا همراه بود.

نظر دیگران درباره "طرز تهیه کیک بیسکویتی موزی با روکش شکلات"

هیچ نظری ارسال نشده است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *