برای این چای سرد از هندوانه های شیرین استفاده کنید، شما برای میکس کردن هندوانه ها می توانید از خردکن، مخلوط کن، میکسر و غذاساز استفاده کنید.
همچنین میتوانید به جای چای کیسه ای از هر جای سیاهی که در دسترس دارید استفاده کنید.
مواد تشکیل دهنده چای خنک هندونه
- هندوانه ۱ کیلوگرم
- چای کیسه ای سیاه ۵ عدد
- آب ۴ لیوان
- شکر ۱ لیوان
- برگ نعناع
- رنگ خوراکی قرمز(اختیاری) ۲ یا ۳ قطره
طرز تهیه چای خنک با هندونه و نعنا
تی بگ ها را داخل ۴ لیوان آب جوش بریزید و ۲۰ دقیقه کنار بگذارید.
به صورتی که در فیلم میبینید یک قسمت از هندوانه را برش دهید و کنار بگذارید.
گوشت هندوانه را جدا کرده و داخل مخلوط کن بریزید تا تبدیل به مایع شود.
آب هندوانه را درون تابه بریزید و شکر را روی آن بپاشید.
مجدد آن را با یک قاشق مخلوط کنید اجازه دهید به مدت ۲ دقیقه بپزد.
حرارت را خاموش کنید و ظرف را به مدت ۵ دقیقه کنار بگذارید.
آب هندوانه را به همراه چای درون یک پارچ ریخته رنگ خوراکی را به آن اضافه کرده و کنار می گذاریم تا خنک شود.
یخ را به همراه نعنا و قسمتی که در ابتدا کنار گذاشتید، مکعب های هندوانه ای داخل پارچ میریزیم.
مقدار زیادی یخ روی آنها ریخته و ۵ دقیقه اجازه می دهیم تا خنک شود.
چای هندوانه فوق العاده شما آماده سرو است.
نوش جان
نظر دیگران درباره "طرز تهیه چای یخ هندوانه با نعنا، نوشیدنی تابستانی خنک! 🍹🍉"
هیچ نظری ارسال نشده است.