برای پخت این تارت خوشمزه تنها به ۳۰ دقیقه زمان احتیاج دارید. این تارت از خمیر ورقه ای، گوجه فرنگی رسید قرمز، سس خردل و ادویه پر خاصیت پروانس و روغن زیتون نمک و فلفل تشکیل شده است.
در مورد ادویه پروانس در پست دیگری به طور کامل به شما آموزش داده ایم.
مواد مورد نیاز
- خمیر پف دار ورقه ای ۱ ورق یا ۱ رول
- گوجه فرنگی قرمز و رسیده تازه ۵ عدد
- سس خردل دیژون ۳ قاشق چای خوری
- آرد سوخاری 1/2 لیوان
- پنیر پارمزان رنده شده 1/2 لیوان
- ادویه پروانس یک قاشق غذاخوری
- روغن زیتون ۳ قاشق غذاخوری
- نمک و فلفل
طرز تهیه تارت پرونکا
ابتدا فر را روشن کرده و روی دمای ۲۰۰ درجه سانتیگراد میگذاریم.
کف سینی فر کاغذ روغنی پهن کرده و پس از آن روی کاغذ روغنی خمیر ورقه ای را قرار میدهیم. اطراف خمیر را به اندازه یک سانت از بالا به داخل تا کنید.
کف خمیر با استفاده از یک چنگال سوراخ هایی ایجاد کنید. و پس از آن سس خردل را به تمام سطح داخل خمیر خود بمالید.
مرحله بعدی ابتدا پودر سیر را به آرامی روی سطح خمیر پاشیده و پس از آن پنیر پارمزان رنده شده را به تمام سطح خمیر میپاشیم و آرد سوخاری را روی پنیر میریزیم.
گوجه فرنگی را با ضخامت نیم سانتی متری حلقه حلقه برش میزنیم و به صورتی که در فیلم میبینید بر روی خمیر میچینیم.
حالا از ادویه پروانس بر روی گوجه ها میریزیم. بعد از آن روغن زیتون و نمک و فلفل سیاه را بر روی گوجه ها میپاشیم.
حالا تارت پرونکای خود را درون فر به مدت ۲۰ دقیقه بگذارید تا بپزد.
بعد از خارج کردن از فر به مدت ۱۰ دقیقه کنار گذاشته و پس از آن تارت خوشمزه خود را میل کنید.
نوش جان
نظر دیگران درباره "طرز پخت تارت پرونکا با عطر ادویه پرخاصیت پروانس"
هیچ نظری ارسال نشده است.