برای صرفه جویی در زمان می توانید از ورقه های لازانیا ای که در فروشگاه ها موجود هستند استفاده کنید. البته طعمی که ماکارونی خانگی به شما میدهد قابل مقایسه با ماکارونی های فروشگاهی نیست.
مواد تشکیل دهنده
- ورقه های لازانیا ۱۲ عدد
- سیر ۳ حبه
- اسفناج ۴۰۰ گرم
- ریحان تازه ۳ لیوان
- پنیر ریکوتا ۵۰۰ گرم
- پنیر پارمزان ۶۰ گرم
- تخم مرغ ۲ عدد
- جوز هندی(رنده شده)
- پوست ۱ عدد لیمو رنده شده
- پنیر موزارلا ۱۰۰ گرم
- روغن زیتون ۲ قاشق غذاخوری
- نمک و فلفل
برای سس گوجه فرنگی
- پوره گوجه فرنگی ۳۵۰ گرم
- سیر ۱ حبه
- پونه کوهی(اورگانو) ۱ قاشق غذاخوری
- روغن زیتون ۲ قاشق غذاخوری
- نمک و فلفل
برای تهیه پاستا به این دستور مراجعه کنید
توجه داشته باشید که پاستاها را به صورتی که در این آموزش میبینید برش دهید
- آرد گندم کامل(سبوس دار) ۲۰۰ گرم
- تخم مرغ ۲ عدد
طرز تهیه
ابتدا فر را روشن کنید و روی دمای ۲۰۰ درجه سانتیگراد بگذارید.
درون یک قابلمه بزرگ آب بجوشانید نمک اضافه کنید و پاستاها را درون آب جوش به مدت یک دقیقه بریزید.
پس از پخت آبکش کرده درونه آب یخ ریخته (فرایند پخت متوقف شود)، داروی دستمال های تمیز آشپزخانه قرار دهید تا کاملا خشک شود.
ماهیتابه را روی حرارت متوسط قرار داده و روغن زیتون ریخته سیر رنده شده را در روغن ریخته و اسفناج ها را به آن اضافه می کنیم.
زمانی که اسفناج سبک شد اسفنج روی تخت خرد کرده چاقو کامل از ساطوری کنید. اگر اسفناج شما آب اضافه دارد آن را حتما آبکش کنید.
ریحان ها را خرد کرده و به اسفناج اضافه کنید.
پنیر ریکوتا آبکش شده ، تخم مرغها، جوز هندی رنده شده، پوست لیمو رنده شده ،نمک و فلفل را هم به اسفناج و ریحان اضافه کنید و با هم خوب مخلوط کنید.
برای تهیه سس گوجه فرنگی:
پوره گوجه فرنگی، پونه کوهی(ارگانو)، سیر رنده شده، نمک و فلفل دو قاشق غذاخوری روغن زیتون را داخل یک کاسه با هم خوب مخلوط کنید.
داخل ظرفی که کانلونی ها را میخواهید بچینید نصف سس گوجه فرنگی را بریزید. یک ورقه مکالمه را بردارید و با اضافه کردن یک قاشق پر از مخلوطی که ساخته اید رول کرده و به صورت که در فیلم میبینید داخل ظرف قرار دهید.
تمام رول هایی که ساخته اید را در ظرف قرار داده و کمی فاصله بین هم بگذارید. سس گوجه فرنگی را روی آنها بریزید و با کمک یک قاشق سس ها را یکنواخت کنید.
پنیر موزارلا رنده شده چرا بهم میزنی روی کانلونی ها بریزید که تمام سطح آن را بپوشاند، پنیر پارمزان را هم هم روی آنها بپاشید.
روی ظرف را با فویل بپوشانید و به مدت ۲۰ دقیقه داخل فر قرار دهید.
پس از ۲۰ دقیقه خود را بردارید و اجازه دهید حدود پنج دقیقه داخل فر اجازه دهید سطح کانلونی ها گریل شود.
بعد از اینکه از فر خارج کردید ۱۰ الی ۱۵ دقیقه قبل از سرو اجازه دهید کانلونی شما خنک شود.
کانلونی اسفناج و ریحانه شما آماده سرو است.
نوش جان
نظر دیگران درباره "طرز پخت کانلونی اسفناج و ریحان با پنیر ریکوتا"
هیچ نظری ارسال نشده است.