برای درست کردن این پاستای سرد منحصر به فرد دست شما باز است شما میتوانید هر نوع پاستایی که در دسترس دارید را استفاده کنید.
همینطور ترکیبات اضافه شده به پاستا: هر سبزیجات، گوشت و پنیری را طبق ذائقه و مواد در دسترس خودتان انتخاب کنید.
استفاده از سبزیجات تازه مثل ریحان هم به سالاد پاستای شما طعم و عطر بسیار دلپذیری می دهد.
مواد تشکیل دهنده
- پاستای پخته شده ۴ لیوان
- سس مایونز یا میراکل ویپ ۱+ ۲/۳ لیوان
- شیر ۱/۴ لیوان
- ژامبون خرد شده مکعبی ۱/۲ لیوان
- نخود فرنگی۱/۴ لیوان
- هویج خرد شده ۱/۴ لیوان
- پیاز قرمز خرد شده ۱/۴ لیوان
- فلفل دلمه ای خرد شده ۱/۴ لیوان
- پنیر چدار مکعبی خرد شده ۱/۲ لیوان
- کمک یک قاشق چای خوری
- فلفل سیاه ۱/۲ لیوان
- پیازچه(اختیاری) ۱/۴ لیوان
طرز تهیه
پاستا را در حد آلدانته بپزید.
درون یک کاسه بزرگ: سس و شیر را با هم مخلوط کنید و پاستای سرد شده را به آن اضافه کنید.
پاستا و سس را به خوبی با هم مخلوط کنید تا پاستا به خوبی به سس آغشته شود.
نخود فرنگی، پیاز، هویج، فلفل دلمه ای، ژامبون و پنیر چدار را به پاستا اضافه کنید.
روی مواد نمک و فلفل بپاشید و به خوبی با هم مخلوط کنید.
روی ظرف سالاد پاستا را بپوشانید و حداقل ۲ ساعت در یخچال قرار دهید تا خوب سرد شود و مزه مواد به خورد پاستا برود.
در آخر می توانید پاستای سرد تابستانی خود را با پیازچه خرد شده تزیین کنید.
سالاد پاستای تابستانی شما آماده سرو است.
نوش جان
نظر دیگران درباره "طرز تهیه سالاد پاستای سرد تابستانی خوشمزه و آسان"
هیچ نظری ارسال نشده است.