طرز پخت پاستای مرغ پنیری بسیار آسان و لذیذ

پاستای مرغ پنیری با بافت خامه‌ای، یک غذای عالی برای شام خانوادگی شما  میتواند باشد. تمام چیزی که برای پخت نیاز دارید: پاستا، تکه های مرغ در سس گوجه، سس بشامل و پنیر آب شده است.

مواد تشکیل دهنده

مواد میانی

  • پاستا (هر نوعی به انتخاب خودتان) ۳۷۰ گرم
  • روغن زیتون ۲ قاشق غذاخوری
  • سینه مرغ (به مکعب های کوچک خرد شده) ۳ عدد
  • پیاز ۱ عدد
  • سیر ۳ حبه
  • فلفل دلمه ای ۲ عدد
  • رب گوجه فرنگی ۱ قاشق غذاخوری
  • پوره گوجه فرنگی ۴۰۰ گرم
  • پونه کوهی (اورگانو) ۱ قاشق چایخوری
  • پاپریکا ۱ قاشق چایخوری
  • نمک
  • فلفل سیاه

برای بشامل

  • کره ۹۰ گرم
  • آرد ۹۰ گرم
  • شیر ۷۲۰ میلی لیتر
  • جوز هندی ۱۴ قاشق چایخوری
  • فلفل و نمک

برای رویه 

  • پنیر موزارلا ۸۵ گرم
  • پنیر چدار ۸۵ گرم

طریقه پخت

فر را روشن کرده و روی دمای ۱۹۰ درجه سانتیگراد بگذارید.

ضربه پخته پاستا را آماده کنار بگذارید.

یک قابلمه بزرگ را پر از آب کنید یک قاشق غذاخوری نمک به آن اضافه کنید ولی حرارت بگذارید تا بجوشد.

پخت مرغ

درون یک ماهیتابه بزرگ روغن زیتون بریزید و روی حرارت متوسط قرار بدهید.

پیاز خرد شده را اضافه کنید و ۴ الی ۵ دقیقه تفت دهید.

سیر رنده شده را اضافه کنید و۱ الی ۲ دقیقه دیگر هم تفت دهید.

مرغ های مکعبی خرد شده را اضافه کنید و حدود ۵ تا ۶ دقیقه دیگر هم بپزید. (در این میان مواد را هم بزنید تا خوب پخته شود)

فلفل دلمه ای خرد شده را اضافه کنید و ۲ تا ۳ دقیقه دیگر هم تفت دهید.

رب گوجه، سس گوجه، نمک، فلفل، پاپریکا و پونه کوهی را اضافه کنید و خوب هم بزنید.

۳ الی ۴ دقیقه دیگر بپزید و حرارت را خاموش کنید.

پخت پاستا

زمانی که آب جوشید پاستا را اضافه کنید و به حالت آلدنته (یک تا دو دقیقه کمتر از دستورالعمل پخت پاستا) بپزید.

پخت سس بشامل

برای پخت سس بشامل در قابلمه بزرگ کره را آب کنید و آرد را اضافه کنید و با همزن هم بزنید تا خمیر یکدستی به شما بدهد.

پس از آن به مدت یک دقیقه تفت دهید.

شیر گرم را به تدریج اضافه کنید و مدام هم بزنید.

روی حرارت متوسط رو به بالا به هم زدن ادامه دهید تا سس یکدست و غلیظی به دست بیاید.

نمک فلفل و جوز هندی را به سس بشامل اضافه کرده و به خوبی هم بزنید.

آماده سازی نهایی

درون یک ظرف بزرگتر پاستا های پخته شده، مرغ پخته شده و سس بشامل را اضافه کرده و با هم به خوبی مخلوط میکنیم.

مواد را درون ظرف پخت میریزیم، روی سطح مواد پنیر موزارلا و روی آن پنیر چدار رنده شده میریزیم. (در این مرحله می توانید پنیری که در دسترس دارید را اضافه کنید)

در فر به مدت ۲۵ الی ۳۰ دقیقه بپزید تا سطح پاستای شمابه خوبی گریل شود.

قبل از سرو اجازه دهید پاستا کمی خنک شود.

پاستای خوشمزه شما آماده سرو است.

نوش جان

مرتبط با "طرز پخت پاستای مرغ پنیری بسیار آسان و لذیذ"

رای شما با موفقیت ثبت شد.

ثبت رای شما با پیغام خطا همراه بود.

نظر دیگران درباره "طرز پخت پاستای مرغ پنیری بسیار آسان و لذیذ"

هیچ نظری ارسال نشده است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *