طرز پخت پاستای مرغ فتوچینی با سس آلفردو

به شما اطمینان می دهم که پاستای مرغ فتوچینی با سس آلفردو یکی از خوشمزه ترین و آسان ترین پاستا هایی است که میتوان درست کرد، بعد از خوردن آن بسیار لذت خواهید برد.

پخت این پاستای خوشمزه بسیار آسان است به شما اطمینان می دهم تنها با یک بار درست کردن یک پاستای خوشمزه طرفداران همیشگی آن خواهید شد.

نکات قبل از پخت

  • دلیل اضافه کردن آرد به مرغ برای مرینیت کردن این است که بوی زهم مرغ را بگیرد.
  • همینطور زمانی که شما مرغ را تفت میدهید داخل سس طعم عمیق تر و بهتری به آن می دهد.
  • مقدار زیادی سس مرغ را سرو کنید، زمانی که پاستای شما از حرارت بیفتد سس آن غلیظ تر می شود.

مواد تشکیل دهنده

  • قارچ ۸۰ گرم (۴ عدد)
  • پیاز ۸۰ گرم (۱/۲ یک عدد)
  • سیر ۲۵ گرم (۴ حبه)
  • پاستای فتوچینی ۱۶۰ گرم (از پاستاهای دیگر هم میتوانید استفاده کنید)
  • نمک ۳ گرم (۱ قاشق چایخوری)
  • روغن پخت و پز ۱۶ گرم (۲ قاشق غذاخوری)
  • کره بدون نمک ۲۰ گرم
  • فلفل سیاه (وقتی غذا را از روی حرارت برداشته اید)
  • آب ۴۰۰ میلی لیتر
  • شیر ۱۵۰ گرم
  • خامه غلیظ ۱۵۰ گرم

مرینیت مرغ

  • سینه مرغ بدون استخوان ۱۶۸ گرم
  • نمک نصف یک قاشق چایخوری
  • فلفل سیاه
  • آرد گندم ۱۰ گرم
  • روغن زیتون ۸ گرم
  • پودر چیلی ۱ گرم (یک قاشق چایخوری)

تاپینگ روی پاستا (اختیاری)

  • جعفری
  • فلفل قرمز خرد شده

طریقه پخت پاستای فتوچینی

سیر و قارچ را به صورتی که در فیلم میبینید خرد کنید.

پیاز را ریز خرد کنید.

طریقه مرینت مرغ

سینه مرغ را نواری به صورتی که در فیلم هم میبینید خرد کرده و داخل یک کاسه میریزیم.

به مرغ نمک، پودر چیلی،  فلفل سیاه و روغن را اضافه کرده و به خوبی با هم با هم مخلوط میکنیم.

داخل تابه کمی روغن ریخته و مرغ را درون آن تفت میدهیم.

زمانی که مرغ سرخ شد از تابه خارج کرده و داخل یک بشقاب میریزیم.

آماده سازی سس آلفردو

داخل قابلمه دوباره کمی روغن و کره اضافه میکنیم.

زمانی که کره کاملا آب شد پیاز و سیر خرد شده را به آن اضافه می کنیم.

مرغ و سیر کمی که تفت خورد و عطر خود را آزاد کرد مرغ را به آن اضافه می کنیم.

زمانی که مرغ و پیاز و سیر با هم به خوبی تفت خوردن بن تن آب را به آن اضافه می کنیم.

در قابلمه را می گذاریم زمانی که آب شروع به جوشیدن کرد پاستای فتوچینی را به آب اضافه می کنیم.

زمانی که مرغ و پاستا درون آب با هم می پزند طعم مرغ یه خورده پاستا رفته و طعمی عمیق پیدا میکند.

حدود ۵ دقیقه روی حرارت زیاد اجازه بدهید روی حرارت متوسط با هم بپزند.

شیر، خامه، نمک و قارچ را به آن اضافه می کنیم، مواد را به خوبی با هم هم میزنیم و حدود ۴ دقیقه دیگر اجازه میدهیم بپزد.

زمانی که پاستا پخت شعله گاز را خاموش میکنیم و فلفل سیاه به آن اضافه می کنیم.

و در آخر دوباره باهم به خوب مخلوط میکنیم و داخل یک بشقاب پاستا را به صورت که در فیلم میبینید صرف کرده و روی آن ازسس آلفردو و مرغ می ریزیم.

و روی پاستا را با جعفری و پودر چیلی تزیین میکنیم.

پاستای مرغ فتوچینی شما به همراه سس آلفردو آماده سرو است.

نوش جان

مرتبط با "طرز پخت پاستای مرغ فتوچینی با سس آلفردو"

رای شما با موفقیت ثبت شد.

ثبت رای شما با پیغام خطا همراه بود.

نظر دیگران درباره "طرز پخت پاستای مرغ فتوچینی با سس آلفردو"

هیچ نظری ارسال نشده است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *