چطور می توانیم کیش اسفناج و پنیر خوشمزه درست کنیم؟

آیا می دانید که غذای لذیذ کیش اسفناج و پنیر چگونه تهیه می شود؟ این دستور بسیار خوشمزه و غنی برای تهیه کیش اسفناج و پنیر است! مناسب برای مناسبت های خاص، مهمانی ها و روزهای تولد. خودتان در اینجا مراحل تهیه و پخت این غذای لذیذ را یاد بگیرید. همچنین در یاد داشته باشید که به جای پنیر گراویر می توانید از هر نوع پنیر مانند پنیر چدار استفاده کنید.

اقلام مورد نیاز برای تهیه کیش اسفناج و پنیر:

برای لایه بیرونی:

  • ربع فنجان (280 گرم) آرد
  • 3/4 فنجان (170 گرم) کره سرد، مکعبی
  • 1 قاشق چایخوری نمک
  • 4-6 قاشق غذاخوری آب سرد

برای تشکیل لایه اصلی:

  • 14 اونس (400 گرم) اسفناج تازه
  • پیاز زرد 1 عدد
  • 1 عدد پیاز قرمز
  • 2 حبه سیر، له شده (اختیاری)
  • 3 عدد تخم مرغ
  • 1 فنجان (240 میلی لیتر) خامه غلیظ
  • 7 اونس (200 گرم) پنیر گراویر
  • 3 اونس (90 گرم) پنیر آبی مانند گورگونزولا
  • 1/2 قاشق چایخوری نمک، 1/4 قاشق چایخوری فلفل، 1/4 قاشق چایخوری جوز هندی
  • کره + روغن زیتون برای سرخ کردن

روش تهیه غذای کیش اسفناج و پنیر:

  1. در غذاساز یا همزن آرد، نمک و کره سرد مکعبی را مخلوط کنید. این کار را تا زمانی که خرده ها تشکیل شود ادامه دهید. آب سرد را اضافه کنید، آنقدر عمل کنید تا خمیر شکل بگیرد. بیش از حد مخلوط نکنید.
  2. خمیر را روی سطح کار انتقال دهید، ان ها را به صورت توپی در بیاورید و به صورت دیسکی صاف کنید. در پلاستیک بپیچید و به مدت 30 دقیقه در یخچال قرار دهید.

در همین حین فیلینگ را آماده کنید:

  1. پیاز را خرد کنید. در یک تابه بزرگ، 2 قاشق غذاخوری کره و مقداری روغن زیتون را آب کنید. پیازهای خرد شده را اضافه کنید و به مدت 5 دقیقه تفت دهید. سیر له شده و اسفناج را اضافه کنید. بپزید تا نازک و کم حجم شود.
  2. در یک کاسه بزرگ تخم مرغ، خامه غلیظ، نمک، فلفل و مگ آجیل را بزنید. آن را کنار بگذارید.
  3. خمیر را روی تخته کمی آرد پاشی شده باز کنید. روی خمیر را کمی گردگیری کنید. تا زمانی که خمیر به ضخامت حدود 1/8 اینچ برسد رول کنید. خمیر را به یک قالب پای 9-10 اینچی (24-25 سانتی متری) منتقل کنید. خمیر را به طور یکنواخت روی کف و کناره های تابه خود فشار دهید. خمیر اضافی را از بالای تابه جدا کنید. با چنگال به آرامی کف پوسته را سوراخ کنید. به مدت 30 دقیقه در فریزر قرار دهید.
  4. فر را با دمای 350 فارنهایت (175 درجه سانتیگراد) گرم کنید.

پخت نهایی:

  1. یک کاغذ روغنی روی خمیر بکشید. به مدت 15 دقیقه بپزید. کاغذ روغنی را بردارید. به مدت 5-10 دقیقه دیگر یا تا زمانی که پوسته کمی طلایی شود به فر برگردانید. از فر خارج کنید.
  2. اسفناج را در پوسته پای بپاشید، پنیر گراویر رنده شده و پنیر آبی مکعبی بپاشید. مخلوط تخم مرغ و خامه را روی اسفناج و پنیر بریزید.
  3. حدود 35 دقیقه بپزید تا قهوه ای طلایی و سفت شود. اجازه دهید کمی خنک شود. الان این غذای لذیذ آماده برای میل کردن است!

مرتبط با "چطور می توانیم کیش اسفناج و پنیر خوشمزه درست کنیم؟"

رای شما با موفقیت ثبت شد.

ثبت رای شما با پیغام خطا همراه بود.

نظر دیگران درباره "چطور می توانیم کیش اسفناج و پنیر خوشمزه درست کنیم؟"

هیچ نظری ارسال نشده است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *