طرز تهیه کاپ کیک قرمز مخملی، خوش طعم و دلنشین

ما در اینجا دستور تهیه کاپ کیک های مخملی قرمز با فراستینگ پنیر خامه ای را با شما در میان می گذاریم. شک نداشته باشید که این کاپ کیک های لذیذ، علاوه بر اینکه از نظر ظاهر نیز بسیار خوشمزه و عالی به نظر می رسند، واقعا از لحاظ طعم نیز بسیار لذیذ و دلچسب هستند. این ها کاپ کیک هایی بسیار سبک، مرطوب و غنی هستند. یک خوراکی عالی برای روز ولنتاین، برای تعطیلات، برای جشن ها و یا هر مناسبت دیگری. خودتان در ادامه روش تهیه این کاپ کیک های قرمز مخملی را یاد بگیرید.

مواد لازم برای درست کردن 12 تا 14 عدد کاپ کیک مخملی قرمز:

برای خود کاپ کیک:

  • ربع فنجان (155 گرم) آرد همه منظوره
  • 1 و نیم قاشق غذاخوری (12 گرم) پودر کاکائو
  • 1/2 قاشق چایخوری جوش شیرین
  • 1/2 قاشق چایخوری نمک
  • 3/4 فنجان (150 گرم) شکر
  • 1/2 فنجان (120 میلی لیتر) دوغ، دمای اتاق
  • 1/2 فنجان (110 گرم) روغن گیاهی
  • 1/2 قاشق چایخوری سرکه سفید
  • 1 عدد تخم مرغ
  • 1/4 فنجان (60 گرم) کره، دمای اتاق
  • 1 قاشق چایخوری رنگ خوراکی قرمز یا بیشتر در صورت نیاز
  • 1 قاشق چایخوری عصاره وانیل

برای فراستینگ کیک:

  • 1/4 فنجان (60 گرم) کره، دمای اتاق
  • 4 اونس (115 گرم) پنیر خامه ای، دمای اتاق
  • 2 فنجان (250 گرم) پودر قند
  • 1/2 قاشق چایخوری عصاره وانیل

دستور تهیه کاپ کیک های قرمز لذیذ:

  1. فر را با دمای 350 فارنهایت (175 درجه سانتیگراد) گرم کنید.
  2. در یک کاسه بزرگ آرد، پودر کاکائو، جوش شیرین و نمک را الک کنید. هم بزنید و کنار بگذارید.
  3. در یک کاسه بزرگ جداگانه، کره و شکر را بزنید تا یکدست شود. تخم مرغ ها را یکی یکی اضافه کنید و بعد از هر افزودن هم بزنید تا ترکیب شوند. روغن، سرکه، عصاره وانیل، دوغ را اضافه کنید و با همزن بزنید تا مخلوط شوند. مواد خشک را کم کم اضافه کنید و بعد از هر بار اضافه کردن خوب مخلوط کنید. رنگ خوراکی را اضافه کرده و مخلوط کنید.
  4. خمیر را داخل آسترهای کاپ کیک بریزید، تقریباً 3/4 پر شود.
  5. به مدت 20 دقیقه بپزید تا زمانی که خلال دندانی که در مرکز فرو کرده اید تمیز بیرون بیاید.
  6. کاپ کیک ها را روی توری سیمی خنک کنید.

فراستینگ را درست کنید:

  1. در یک کاسه بزرگ پنیر خامه ای و کره را با سرعت زیاد بزنید تا کرم رنگ و یکدست شود، حدود 4 الی 5 دقیقه. پودر قند را کم کم اضافه کنید و هم بزنید تا یکدست شود. عصاره وانیل را اضافه کنید و هم بزنید تا یکدست شود.
  2. کاپ کیک ها را به دلخواه فراست کنید.

نکاتی برای تهیه کاپ کیک قرمز مخملی:

  • تمام مواد کیک باید در دمای اتاق باشد.
  • می توانید از آرد همه منظوره یا آرد کیک استفاده کنید.
  • به جای دوغ می توانید از شیر + 1 قاشق غذاخوری سرکه استفاده کنید (مخلوط کنید و بگذارید 5-10 دقیقه بماند)

مرتبط با "طرز تهیه کاپ کیک قرمز مخملی، خوش طعم و دلنشین"

رای شما با موفقیت ثبت شد.

ثبت رای شما با پیغام خطا همراه بود.

نظر دیگران درباره "طرز تهیه کاپ کیک قرمز مخملی، خوش طعم و دلنشین"

هیچ نظری ارسال نشده است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *