مواد لازم برای تهیه کیک چند لایه عسلی روسی
مواد مورد نیاز برای لایه های کیک عسلی
- 7 قاشق غذاخوری (100 گرم) کره
- 4 قاشق غذاخوری (80 گرم) عسل
- 1 قاشق چایخوری (5 گرم) جوش شیرین
- 3 و نیم فنجان (450 گرم) آرد
- 3 عدد تخم مرغ
- 3/4 فنجان (150 گرم) شکر
مواد برای کرم بین لایه های کیک عسلی
- 2 ربع فنجان (515 گرم) خامه ترش
- 1 فنجان (240 میلی لیتر) خامه سنگین
- 1 نصف فنجان (190 گرم) پودر قند
- 1 قاشق چایخوری عصاره وانیل
دستور تهیه کیک عسلی لایه ای
- فر را با دمای 350 فارنهایت (175 درجه سانتیگراد) گرم کنید.
- در یک کاسه ضد حرارت، تخم مرغ ها را با شکر بزنید تا سبک و پف کند، کره و عسل را اضافه کنید. کاسه را روی بن ماری (دیگ دوبل) قرار دهید. هم بزنید تا کره کاملا آب شود و شکر حل شود.
- جوش شیرین را به مخلوط عسل و کره اضافه کنید و هم بزنید. آرد را کم کم اضافه کنید و با قاشق چوبی هم بزنید تا خمیر شکل بگیرد.
- خمیر را روی سطح کمی آرد پاشی شده ورز دهید. به 8 قسمت مساوی تقسیم کنید. هر قطعه را به شکل توپ در آورید. هر تکه را در یک لایه بسیار نازک بغلتانید، خمیر رول شده را با استفاده از حلقه کیک یا قالب کیک 7 اینچی (18 سانتی متری) برش دهید.
- هر لایه را با چنگال سوراخ کنید. به مدت 7-8 دقیقه یا تا زمانی که طلایی شود بپزید. برای صرفه جویی در زمان، در حین پخت یک سینی، تکه های دیگر خمیر را با وردنه باز کنید. باقی مانده خمیر را نیز بپزید (ممکن است زمان کمتری طول بکشد)، بگذارید خنک شود، سپس باقی مانده های پخته شده را به خرده های ریز تبدیل کنید.
خامه را برای تهیه کیک عسلی درست کنید
- در یک کاسه بزرگ خامه غلیظ، عصاره وانیل و پودر قند. تا قله های متوسط سفت بزنید. خامه فرم گرفته را داخل خامه ترش بریزید تا یکدست شود.
- پس از خنک شدن لایه های کیک می توانید کیک را جمع کنید. حدود 3 قاشق غذاخوری خامه را روی یک لایه بمالید، لایه دوم را روی آن قرار دهید و این کار را تا زمانی که 8 لایه داشته باشید تکرار کنید. روی و کناره ها خامه اضافی بمالید. خرده های کیک رزرو شده را روی و کناره های کیک پخش کنید.
- کیک را یک شب در یخچال بگذارید.
مرتبط با "طرز تهیه کیک عسلی روسی: کیک لایه ای مدوویک! 🥞🍯🐝"
نظر دیگران درباره "طرز تهیه کیک عسلی روسی: کیک لایه ای مدوویک! 🥞🍯🐝"
هیچ نظری ارسال نشده است.