نحوه درست کردن کیک پاولوا خوشمزه و لذیذ خانگی

این رسپی یا دستور یک مدل کیک پاولوا بسیار لذیذ و خوشمزه است که می توانید بر اساس تهیه مرنگ کیک، آن را در خانه درست کنید. پس برای تهیه مرنگ خامه ای کیک، به سفیده تخم مرغ و شکر نیاز دارید و بعد از زدن آن، خامه ای لذیذ برای سطح کیک خواهید داشت که با میوه های تازه تزئین شده و بسیار خوشمزه و زیبا به نظر می رسد. اگر طرز تهیه مرنگ کیک را نمی دانید و می خواهید با روش تهیه یک کیک پاولوا خوش طعم همراه با مرنگ خامه ای آشنا گردید، ما را در این مطلب دنبال کنید.

کیک پاولوا می تواند به عنوان یک دسر خانگی لذیذ، بسیار مورد استقبال اعضای خانواده و اطرافیان شما قرار گیرد و نه تنها طعم بی نظیر آن همه را مجذوب خودش خواهد کرد، بلکه ظاهر فوق العاده آن نیز همه را به سمت خودش جلب میکند.

کیک پاولوا که از فرهنگ استرالیا و یا نیوزلند برگرفته و ابداع شده، در اصل به افتخار بالرین روسی، آنا پاولوا ، به این اسم نامگذاری شده است.

پاولوا کیک دایره ای با مرنگ خامه ای پخته پوشانیده شده و پوسته ای ترد دارد، اما داخل آن مانند کیک اسفنجی نرم و سبک است.

بیایید تا ببینیم طرز پخت این کیک پولوا لذیذ چگونه ممکن است.

مواد مورد نیاز برای تهیه کیک پاولوا خانگی:

مواد لازم برای مرنگ:

  • 4 عدد تخم مرغ
  • 200 گرم شکر
  • 1 قاشق چایخوری آب لیمو
  • نشاسته ذرت 9 گرم

مواد لازم برای کرم روی کیک:

  • خامه 200 گرم (از 30 درصد)
  • 50 گرم پنیر کشک (ماسکارپونه، پنیر خامه ای و …)

روش آماده سازی کیک پاولوا خوشمزه:

آماده سازی مرنگ:

  1. سفیده های تخم مرغ (4 عدد) را در میکسر بزنید.
  2. یک بار شکر (100 گرم) اضافه کنید و به هم زدن ادامه دهید.
  3. بعد از حل شدن شکر، قسمت دوم شکر (100 گرم) را اضافه کنید و به هم زدن ادامه دهید.
  4. بعد از حل شدن شکر، 1 قاشق چایخوری آبلیمو اضافه کنید و به هم زدن ادامه دهید.
  5. نشاسته ذرت (9 گرم) را اضافه کنید و هم بزنید تا مخلوط شما کرم رنگ شود.
  6. دو سوم مرنگ را روی یک ورقه پخت با کاغذ روغنی قرار دهید.
  7. یک مخروط کوتاه تشکیل دهید و مرنگ کنید و روی آن یک فرورفتگی کوچک ایجاد کنید.
  8. از کاردک برای ساختن الگوها استفاده کنید.
  9. سپس آن را در دمای 200 درجه سانتیگراد، 2 ساعت (حالت فر – بالا و پایین) بپزید.
  10. از 1/3 مرنگ باقی مانده برای تزیینات استفاده کنید و در دمای 200 درجه سانتیگراد، 1.5 ساعت بپزید.

آماده سازی کرم روی کیک:

  1. در نهایت می توانید خامه را به مرنگ منتقل کنید و با انواع توت ها و مرنگ کیک نهایی خود را تزئین کنید.
  2. اکنون کیک پاولوا لذیذ خانگی شما برای میل کردن آماده است.

نکته های نهایی در طرز تهیه کیک پاولوا:

• وقتی سفیده تخم مرغ سرد شد آن را جدا کنید، خیلی راحت تر است.
• برای تهیه مرنگ ثابت: بعد از اینکه سفیده ها را جدا کردید، آنها را به دمای محیط برسانید.
• اطمینان حاصل کنید که کاسه شما بسیار تمیز است و هیچ گونه آب یا چربی وجود ندارد، در غیر این صورت نمی توانید قله های سفت را غنی کنید.
• مرنگ بدون خامه اضافه تا 3 روز در دمای اتاق قابل نگهداری است.

مرتبط با "نحوه درست کردن کیک پاولوا خوشمزه و لذیذ خانگی"

رای شما با موفقیت ثبت شد.

ثبت رای شما با پیغام خطا همراه بود.

نظر دیگران درباره "نحوه درست کردن کیک پاولوا خوشمزه و لذیذ خانگی"

هیچ نظری ارسال نشده است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *