لبنیات از ارزشمند ترین مواد غذایی شناخته می شوند. لبنیات با دارا بودن کلسیم، پروتئین و کربوهیدرات بسیاری از نیاز های بدن را تامین میکنند.
شیر اصلی ترین فرآورده لبنی است که سایر فرآورده ها از آن نشات میگیرند. این نوشیدنی جادویی فواید بسیاری به خصوص برای کودکان و همچنین بزرگسالان دارد. پس بهتر است اعضای خانواده خود را به خوردن شیر و دیگر محصولات لبنی تشویق کنید.
برای این کار شما می توانید توپک های پنیری خوشمزه و ساده ای درست کرده و به همراه خانواده خود از طعم خوب آن لذت ببرید.
ماده پایه درست کردن این توپک های پنیری شیر است. برای آشنایی با تهیه این توپک ها ادامه مطالب را دنبال کنید.
مواد اولیه مورد نیاز تهیه دسر توپک پنیری
- ۲ لیتر شیر
- ۴ قاشق غذاخوری سرکه
- ۴ قاشق غذاخوری آب
- ۲ قاشق غذاخوری شکر
- ۴ قاشق غذاخوری شیر غلیظ شده
- نصف فنجان شیر خشک
- پسته برای تزیین
دستور تهیه توپک پنیری در خانه
تهیه پنیر
- در ابتدا شیر را درون یک قابلمه ریخته و تا زمان جوش آمدن آن را هم بزنید.
- سپس شعله را خاموش کرده و مخلوط آب و سرکه را در دو مرحله به شیر اضافه کنید.
- پس از اینکه پنیر شیر مانند آنچه در ویدیو مشاهده می کنید به وجود آمد، باید آب آن را جدا کنید.
- برای این کار می توانید از یک پارچه تمیز استفاده کنید.
- مواد داخل قابلمه را روی پارچه بریزید و سپس پنیر را با آب بشویید.
- حالا پارچه را جمع کرده و با فشار دادن آن آب پنیر را خارج کنید.
تهیه توپک پنیری
- پنیر را درون یک ظرف ریخته و با دست از هم باز کنید.
- نصف پنیر را جدا کرده و مقدار شکر گفته شده را به آن اضافه کرده و مواد را به مدت ۱۰ دقیقه ورز دهید.
- حالا پنیر ورز داده شده را درون یک تابه ریخته و ۴ دقیقه تفت دهید.
- پس از این مدت شیر غلیظ شده را به پنیر اضافه کرده و آنها را مخلوط کنید.
- ۶ تا ۸ دقیقه مواد را بپزید تا آب اضافی تبخیر شده و مواد نرم شوند.
- پنیر پخته شده را با پنیر نپخته ترکیب کرده و با دست ورز دهید.
- سپس آن را رول کرده و به تکه های مساوی تقسیم کنید.
- هر تکه را به کمک دست گرد کرده و در آخر آنها را در پودر شیر خشک بغلتانید.
- می توانید با پسته یا مغز های دیگر نیز این توپک های خوشمزه و جذاب را تزیین کنید.
- همان طور که مشاهده شد تهیه این توپک های پنیری به همین سادگی است. نوش جان.
نظر دیگران درباره "طرز تهیه توپک پنیری نرم با شیر! 🍥"
هیچ نظری ارسال نشده است.