این تست های پنیری به عنوان پیش غذا و میان وعده انتخاب بسیار عالی خوشمزه و آسانی است.
همچنین میتوان از این تست به عنوان فینگرفود در جشن های خود استفاده کنید.
مواد تشکیل دهنده
- نان تست ۳ عدد
- پنیر چدار ۳ عدد
- ژامبون ۳ برش
سس سیر
- سیر رنده شده ۱۴ گرم
- کره بدون نمک (به دمای اتاق رسیده) ۳۰ گرم
- نمک ۳ گرم (یک قاشق چای خوری)
تاپینگ (اختیاری)
- جعفری
طریقه پخت
فر رو روشن کنید و دما را روی ۱۸۵ درجه سانتی گراد بگذارید.
تهیه سس سیر
کره، سیر رنده شده و نمک را داخل یک کاسه بریزید و به کمک یک قاشق با یکدیگر به خوبی مخلوط کنید و سس را کنار بگذارید.
آماده سازی تست ها
لبه های نان را به صورتی که در فیلم میبینید بدون شکستگی نان برش دهید.
تست هایی که برش دادید را داخل یک ظرف بگذارید روی ظرف را کاور کنید به مدت ۳۰ ثانیه داخل مایکروویو بگذارید.
با این کار نان های شما نرم تر می شود.
هر تستی که میخواهید آماده کنید باقی تست را کاور کنید تا نرم بمانند.
روی سطح تست مقداری از سس سیر بمالید و روی آن پنیر چدار بر روی پنیر ژامبون را قرار داده و به صورتی که در فیلم میبینید تست را به صورت مثلثی تا کرده و با یک خلال چوبی گوشه ها را به هم بنده می کنیم و روی نان هم از سس سیر میمالیم و روی سطح تست ها از جعفری خرد شده میریزیم.
لبه های نان را به صورتی که در فیلم میبینید رول کنید. (توجه داشته باشید که اگر نان شما شکننده است برای اینکه در حال رول کردن نشکند کافیست در مایکروویو دوباره آن را گرم کنید)
مثل یک بستنی سیخ چوبی را از رولی که ساختید رد کنید. (به صورتی که در فیلم میبینید)
روی رول ها به دو طرف از سس سیر بمالید.
روی سینی فر کاغذ روغنی پهن کنید و تست ها را روی آن بچینید.
روی رول ها جعفری بریزید سینی فر را داخل فر قرار دهید.
حدود ۱۰ دقیقه اجازه دهید تست داخل فر بپزد.
پس از اینکه تست ها را از فر خارج کردید میتوانید خلال های چوبی را از آنها جدا کنید.
تست های پنیری سیر و کره شما آماده سرو است.
نوش جان
نظر دیگران درباره "طرز پخت تست پنیری با رول های سیر و کره فینگرفودی جذاب"
هیچ نظری ارسال نشده است.