مواد تشکیل دهنده
- روغن زیتون 1/4 لیوان
- پاستا ریگاگوتی 450 گرم
- مرغ بدون استخوان خرد شده 900 گرم
- سیر خرد شده 8 حبه
- فلفل دلمه ای قرمز خلالی خرد شده 2عدد
- فلفل کنسروی خرد شده بدون ساقه و دانه 5عدد
- گوجه فرنگی 600گرم
- خامه پرچرب 1لیوان
- پنیر پکورینا (هر پنیری که در دسترس دارید: چدار، ورقه ای، پارمزان…) 1/2 لیوان
- ریحان درشت خرد شده 1/2 لیوان
- آب پاستا 2 لیوان
نظر دیگران درباره "طرز پخت پاستا ریگی مرغ خامه ای تند و فوق العاده"
هیچ نظری ارسال نشده است.