طرز پخت پاستا ریگی مرغ خامه ای تند و فوق العاده

این پاستا یک پاستای پنیری و تند است، که به همراه مرغ و خامه پخته شده و طعمی بسیار خوشمزه و دلپذیر دارد. شما بعد از پخت این پاستا از طرفداران همیشگی آن می شوید.

مواد تشکیل دهنده 

  • روغن زیتون 1/4 لیوان
  • پاستا ریگاگوتی 450 گرم
  • مرغ بدون استخوان خرد شده 900 گرم
  • سیر خرد شده 8 حبه
  • فلفل دلمه ای قرمز خلالی خرد شده 2عدد
  • فلفل کنسروی خرد شده بدون ساقه و دانه 5عدد
  • گوجه فرنگی 600گرم
  • خامه پرچرب 1لیوان
  • پنیر پکورینا (هر پنیری که در دسترس دارید: چدار، ورقه ای، پارمزان…) 1/2 لیوان
  • ریحان درشت خرد شده 1/2 لیوان
  • آب پاستا 2 لیوان

مرتبط با "طرز پخت پاستا ریگی مرغ خامه ای تند و فوق العاده"

نظر دیگران درباره "طرز پخت پاستا ریگی مرغ خامه ای تند و فوق العاده"

هیچ نظری ارسال نشده است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *