مواد لازم برای درست کردن شیر بادام در خانه
- 1 فنجان (140 گرم) بادام خام
- 4 فنجان (1 لیتر) آب
- 1/2 عصاره وانیل قاشق چایخوری
روش تهیه شیر بادام
- بادام خام را در یک کاسه بزرگ قرار دهید ، با آب سرد بپوشانید و بگذارید یک شبه خیس شود. بادام را تخلیه و بشویید.
- بادام را در مخلوط کن یا پردازنده مواد غذایی قرار دهید ، آب و عصاره وانیل را اضافه کنید. با بالاترین سرعت به مدت 2 الی 3 دقیقه مخلوط کنید ، تا صاف و خامه ای به نظر برسد.
- شیر بادام را از طریق یک کیسه میلک و یا پنیر پنیر خرد کنید ، به خوبی فشار دهید تا مایع اضافی استخراج شود.
4- شیر را درون یک ظرف هوایی بریزید. تا 4 روز در یخچال ذخیره کنید.
نکته هایی برای تهیه شیر بادام خانگی
• اگر می خواهید یک نسخه شیرین تهیه کنید ، می توانید هنگام مخلوط کردن 1 قاشق غذاخوری شربت افرا را به آن اضافه کنید.
نظر دیگران درباره "طرز تهیه شیر بادام خانگی! 🥛"
هیچ نظری ارسال نشده است.