روش تهیه کنافه لذیذ و ساده، بدون پخت

آیا می خواهید بدانید که چطور می توانید این دسر لذیذی و خوشمزه کنافه (کونفه ترکی) را با دستان خود در خانه درست کنید؟ این دسر ریسی شده خامه ای خوشمزه می تواند به عنوان یک میان وعده لذیذ و عالی در نظر گرفته شود. پس ما در ادامه شما را باطرز تهیه این شیرینی خامه ای خوش طعم بیشتر آشنا خواهیم کرد. در اینجا چیزی است که شما نیاز دارید!

مواد لازم برای درست کردن دسر کنافه:

  • 1 بسته رشته فرنگی ماچچا یا رشته ترکی کادایف
  • 1 قاشق غذاخوری زیتون پرورده یا روغن زیتون
  • ربع فنجان شکر
  • ربع فنجان شیر خشک

برای تهیه شیر و خامه دسر:

  • 2 فنجان شیر کامل
  • 1 فنجان شیر خشک
  • نصف فنجان شیر تغلیظ شده
  • نشاسته ذرت 3 قاشق غذاخوری
  • ربع فنجان خامه

دستورالعمل درست کردن دسر کنافه خوشمزه:

  1. رشته را با روغن زیتون در تابه هم بزنید.
  2. شکر را اضافه کنید و به هم زدن ادامه دهید سپس آن را کنار بگذارید.
  3. شیر کامل را به همراه شیرخشک، شیر تغلیظ شده و نشاسته ذرت در قابلمه اضافه کنید و هم بزنید تا غلیظ شود.
  4. خامه را اضافه کنید و هم بزنید سپس از روی حرارت بردارید.
  5. نیمی از رشته را روی ظرف مخصوص پخت قرار دهید و پایه شیر را بریزید.
  6. مواد باقی مانده را روی پایه قرار دهید، کمی فشار دهید.
  7. قبل از سرو با آجیل تزیین کنید و 2 ساعت در یخچال بگذارید.
  8. آماده برای لذت بردن!

مرتبط با "روش تهیه کنافه لذیذ و ساده، بدون پخت"

رای شما با موفقیت ثبت شد.

ثبت رای شما با پیغام خطا همراه بود.

نظر دیگران درباره "روش تهیه کنافه لذیذ و ساده، بدون پخت"

هیچ نظری ارسال نشده است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *